- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Android cihazlar nelerdir?
Android, mobil cihazlar yani tablet bilgisayarlar (PDA) ve akıllı cep telefonları için Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Android işletim sistemi tarafından desteklenen uygulama uzantısı ".apk"dir.
Android sürümü nedir ne işe yarar?
En kısa tanımla Android bir işletim sistemidir. Ne işe yarar sorusunun en kısa cevabı ise akıllı cihazların uygulamaları ile donanımlarının uyumlu bir şekilde çalışması için gerekli olan iletişimleri kurmasını sağlayan ana programdır. Bu ana program olmadan hiç bir cihaz çalışamaz.
Oppo da Android var mı?
Oppo da Android var mı?
Android destekli olarak üretilen ve Adroid'in tüm özelliklerini sorunsuz bir şekilde sunan Oppo telefonlar, her bütçeye uygun telefon seçenekleri sayesinde tüm kullanıcı profillerine hitap ediyor.
Iphone mi Android mi?
Iphone mi Android mi?
Piyasada en çok kullanılan 2 işletim sistemi vardır. Bunlardan ilki Apple'ın Unix tabanlı işletim sistemi IOS'tur. İkincisi Google'ın Linux tabanlı işletim sistemi Android'dir. Apple'ın işletim sistemi IOS Unix tabanlıdır.
Android tv nedir ne işe yarar?
Temel bazda telefonlarda bildiğimiz Android sisteminin geniş ekran TV'lere uyarlanmış hali olarak düşünülebilir. Google Play Store erişimi de olan Android TV'lerde Netflix, Prime Video, YouTube, Apple TV, Twitch, Spotify gibi uygulamalara erişebilir, APK kurulumu da yapabilirsiniz.
iOS telefon ne demek?
iOS (eski adıyla iPhone/iPad OS) Apple'ın başlangıçta iPhone için geliştirdiği ancak daha sonra iPod touch ve iPad'de de kullanılan mobil işletim sistemidir. 2007-2010 yılları arasında "iPhone OS" isminde idi.
Android sürümleri nelerdir?
Android sürümleri nelerdir?
Android 5.0 – 5.1 Lollipop. Android 6.0 Marshmallow. Android 7.0 – 7.1 Nougat. Android 8.0 – 8.1 Oreo.
Android için se durumu ne demek?
Android için se durumu ne demek?
Android için SE, telefonunuzun veri toplayıp şifreli olarak göndermesine olanak vererek, Samsung'un güvenliğinize yönelik tehditleri belirlemesine yardım amacıyla güvenlik raporları yollar.
Android işletim sistemli cihazların uygulama mağazasının adı nedir?
Google Play Store ise, Android işletim sistemi uygulamalarının çeşitli sitelerden indirilebilmesinin yanı sıra, Google tarafından işletilen kurumsal uygulama mağazasıdır.
OPPO serileri nelerdir?
Tüm Telefonları Görüntüle.
OPPO telefon mu Huawei mi?
OPPO telefon mu Huawei mi?
Oppo mu Huawei mi: Akıllı Saat ve Bileklik Her iki marka da akıllı saat konusunda sektörde hatırı sayılır noktalara ulaşmış üreticiler olması yönünden dikkat çekiyor. Fakat, özellikle son serileriyle birlikte öne çıkan tarafın Huawei olduğunu belirtmekte fayda var.