- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Altunkaya kolisinde ne var?
Altunkaya Ramazan Yardım Kolisi İçindekiler
- 4 litre Altunsa sıvıyağ
- 10 kilo Altunsa pirinç
- 2.5 kg Altunsa fasülye.
- 8 torba makarna.
- 3 kutu Altunsa salça.
- 5 kilo Altunsa mercimek.
- 5 kilo Altunsa toz şeker.
Yardım paketi nasıl alabilirim?
Yardım paketi nasıl alabilirim?
Erzak yardımı almak isteyenlerin belediyelere giderek ya da belediyeleri arayarak başvuru yapabilmeleri mümkündür. Belediyeler muhtarlıklar ile iletişim halinde oldukları için ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek yardımları ulaştırmaktadırlar.
Altunkaya sahibi kimdir?
Altunkaya sahibi kimdir?
Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu'nun sahip olduğu ve faaliyet gösterilen pazarlarda yüksek pazar paylarına ve bilinirliğe kavuşmuş olan 10'dan fazla markanın evrensel markalaşma stratejileriyle yönetilmesine gayret etmektedir.
Ramazan paketi ne kadar?
Altunsa Sahur Paketi
- Migros Ramazan Bereket Paketi Fiyat yokKarşılaştır Carrefour Klasik Ramazan Kolisi Fiyat yok.
- Migros Ramazan Ziyafet Paketi 269,90 TLEn ucuz fiyat1 satıcıKarşılaştır Carrefour Mega Ramazan Kolisi Fiyat yok.
500 TL yardım parası nereden alınır?
500 TL yardım parası nereden alınır?
İnternet üzerinden başvurabilirsiniz! İhtiyaç sahiplerine devlet kurumları, kaymakamlık ve belediyeler aracılığıyla 500 TL'ye varan değerde erzak paketi yardımı yapılıyor. Başvurular hem şahsen hem de internet üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.
Altunkaya kaç şirketi var?
Altunkaya kaç şirketi var?
Mahsun Altunkaya ne iş yapıyor?
Bugün Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan Altunkaya Şirketler Grubu'nun Genel Müdürlüğünü ve Yönetim Kurulu Üyeliğini yapan Altunkaya, kurumun nakliyat sektörüyle başlayan serüveninin 1.2 milyar TL'yi geçen cirosu ve 1.700'ü aşkın çalışanıyla dev bir kuruluş olarak devam etmesinde büyük rol oynadı.
2022 Ramazan kolisi ne kadar?
2022 Ramazan kolisi ne kadar?
2022 yılında bir adet Ramazan Kolisi için ortalama fiyatlar 100 TL-200 TL aralığında.
Ramazan paketi yardımı nasıl alınır?
Ramazan paketi yardımı nasıl alınır?
Başvuru: Kuru gıda yardımı hizmetinden yararlanmak isteyen muhtaç kişiler aşağıda yer alan "Vakıflar Genel Müdürlüğü Aşevi ve Kuru Gıda Hizmeti Başvuru Formu"nu doldurmak suretiyle Bölge Müdürlüklerine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilirler.