- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Altın Kitaplar Yayınevi kime ait?
Altın Kitaplar, 1959 yılında Aziz Bozkurt ve Fethi Ul tarafından kuruldu, kısa bir süre sonra Dr. Turhan Bozkurt da yönetime katıldı. İlk olarak Cronin'in Mağlup Olmayacaksın romanı yayımlandı. Bugüne kadar yayımlanan kitap sayısı 5.000'e ulaştı.
Altın Kitaplar nedir?
çocuklukta okunan hemen hemen bütün kitapları çıkaran yayınevi.
Altın Kitaplar Yayınevi yasaklı mı?
Kapatılan yayınevleri şöyle: Altınburç Yayınları, Burak Basım Yayın Dağıtım, Define Yayınları, Dolunay Eğitim Yayın Dağıtım, Giresun Basım Yayın Dağıtım, Gonca Yayınları, Gülyurdu Yayınları, GYV Yayınları, Işık Akademi, Işık Özel Eğitim Yayınları, Işık Yayınları, İklim Basın Yayın Pazarlama, Kaydırak Yayınları, Kaynak …
Artemis Yayınları kimin?
Artemis Yayınları 2003 yılında Alfa Yayın Grubu bünyesinde kuruldu.
Kadim Şehrin Şifreleri kitabı kaç sayfa?
Kadim Şehrin Şifreleri – Almila Aydın
Agatha Christie kaç tane kitabı var?
Dolu dolu ve uzun bir yaşam geçiren Agatha Christie, toplamda 66 dedektif romanı ve 14 kısa öykü kaleme aldı. Bunun yanı sıra dünyanın en uzun süren oyunu olan Fare Kapanı'nı da yazdı.
Zaman kitap Yayınları kimin?
Zaman (gazete)
Kadim Şehrin Şifreleri konusu nedir?
Ceren, Ateş ve Kaan sıradan bir okul gününün sabahında, kendilerini okullar arası düzenlenen bir hazine avının içinde bulurlar. Görevleri İstanbul'u keşfetmektedir!
Timas Yayinlari dinci mi?
dinci yayınevi. dünya klasiklerini kafalarına göre çevirmeleriyle meşhurdurlar.
Türdav Yayın Grubu kimin?
Yeni Asya cemaati en güçlü durumdayken, Hekimoğlu İsmail en çok okunan yazarıyken, Minyeli Abdullah romanı peynir ekmek gibi basılırken, Hekimoğlu İsmail o "büyük cemaate rest çekti" ve ayrıldı. Cemaati fazla politize olmakla itham ederek çeketini alıp çıktı ve Türdav Yayınları'nı kurdu.
Hayy kitap kime ait?
Hayy Kitap'ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 53 yaşında hayatını kaybetti.