Editör
Efsanevi Üye
Alpro vegan mı?
Alpro Ürünleri | Türkiye'nin en büyük vegan, glutensiz ve organik ürünler marketi.
Vegan sütler neler?
Vegan Süt Çeşitleri ve Özellikleri
- Badem Sütü Badem sütü, en popüler vegan sütlerinden biridir ve inanılmaz derecede çok yönlüdür.
- Soya Sütü Belki de en yaygın vegan sütü olan soya sütü, protein bakımından oldukça zengindir.
- Pirinç Sütü
- Kaju Sütü
- Hindistan Cevizi Sütü
- Kenevir Sütü
- Yulaf Sütü
- Fındık Sütü
Schlagsahne nerelerde kullanılır?
Schlagsahne nerelerde kullanılır?
Nerelerde kullanılır? Kahvelerde, turtalar, dondurmalar, waffle'lar, sıcak çikolatalarda, çeşitlerine, çorbalardan sebze yemeklerine hemen her tür yiyecekte kullanılabilir.
Alpro badem sütü vegan mı?
Alpro badem sütü vegan mı?
Kalsiyum, antioksidan ve vitamini yönünden zengin Alpro BademSütü, laktoz ve gluten hassasiyeti olanlar, vegan ve vejetaryen beslenme şeklini seçenler, günlük beslenmesine keyif katmak isteyen sağlıklı yaşam tutkunları için eşsiz bir alternatif .
Alpro helal mi?
Alpro Gıda; ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim Sistemi, HELAL, KOSHER, ISO 14000 Çevre yönetim, OHSAS 18000 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi gereklilikleriyle yerine getirerek " toplam kalite yönetimi, sürekli iyileştirme, yüksek müşteri memnuniyeti" anlayışla faaliyetlerini sürdürmektedir.
Mobil sahne ne demek?
Mobil sahne eğlence, siyasi ve ticari amaçlar için tasarlanmış hazır sahne sistemidir. Mobil sahne kamyon yada tır römorku üzerinde tasarlanmış bir plartformdur. Montaj süresi kısa olduğundan pratik ve ekonomiktir. Etkinliğin yapılacağı alanda ortalama kurulum süresi 30-60 dk arasında gerçekleşmektedir.
Tiyatro sahne ışıkları nedir?
Tiyatro sahne ışıkları nedir?
Sahne ışığı tiyatro, dans, opera ve diğer performans sanatlarının üretiminde kullanılan bir araçtır. Farklı tiplerde sahne aydınlatması aletleri vasıtasıyla değişik prensiplerle veya aydınlatma amaçlarıyla sahne ışığı düzenlemeleri yapılır.