Son Konular

Alper Özdemir

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ülke
Türkiye

Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Alper Afşin Özdemir daha sonrasında Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde master eğitimine devam etmiştir.Eğitim sonrası aile şirketi Progem Proje'de sorumluluk üstlenmeye başlamış ve akabinde de 2011 Mart'ta Krombera Dijital Pazarlama Ajansı'nı kurarak girişimcilik hayatına adım atmıştır.
Halen Ajans Başkanlığını yürüttüğü Krombera bugün geldiği noktada 35 kişilik ekibi ile Türkiye'nin önde gelen dijital ajanslarından biri haline gelmiştir. Kısa sürede Facebook tarafından PMD (Preferred Marketing Developer) seçilmiş, Wired Dergisi tarafından da Avrupa'nın Hottest Startup'ları arasında gösterilmiştir.
Alper Afşin Özdemir Krombera'nın yanısıra Gamoba.com, Doktorburada.com ve Anibera girişimlerinin de kurucu ortağıdır.

Alper Afşin Özdemir, Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olup daha sonra Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmiştir. Eğitim hayatının ardından aile şirketi Progem Proje'de sorumluluk üstlenmiş ve 2011 yılında ise Krombera Dijital Pazarlama Ajansı'nı kurarak girişimcilik hayatına adım atmıştır.

Şu anda Krombera'nın başkanlığını yaptığı firma, 35 kişilik ekibiyle Türkiye'nin önde gelen dijital ajanslarından biri konumundadır. Kısa bir sürede Facebook tarafından PMD (Preferred Marketing Developer) seçilen firma, Wired Dergisi tarafından Avrupa'nın en popüler startup'ları arasında gösterilmiştir.

Alper Afşin Özdemir, Krombera'nın yanı sıra Gamoba.com, Doktorburada.com ve Anibera gibi girişimlerin de kurucu ortağıdır. Girişimcilik alanında başarılı işlere imza atmış olan Özdemir, dijital pazarlama ve teknoloji dünyasında önemli bir yere sahiptir.

Aydın Ayan

Artun Ünsal

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt