Son Konular

Almanca seni seviyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Almanca seni seviyorum nasıl denir
Almanca seni seviyorum nasıl söylenir
almanca seni seviyorum ne seslenmek
almanca seni seviyorum nasıl yazılır
almanca güzel sözler
almanca aşk sözleri
Seni Seviyorum Ich liebe dich
(Türkçe söylenişi : "İh liibe dih veya "Iş liibe diş)
öteki bir deyişle ;
Seni seviyorum Ich hab dich lieb
(Türkçe söylenişi : "İh hab dih liib veya "Iş hab diş liib)
İlginizi çekebilecek öteki bir misal :
Beni seviyor musun ? Liebst du mich ?
(Türkçe söylenişi : "Liibst du mih ya da "liibs du miş) *

Almanca'da "Seni seviyorum" nasıl denir, nasıl söylenir, nasıl yazılır ve ne anlama gelir gibi konularda detaylı bilgi vermek isterim.

1. "Seni seviyorum" Almanca'da "Ich liebe dich" şeklinde ifade edilir.
2. Türkçe okunuşu "İh liibe dih" veya "Iş liibe diş" şeklinde olabilir.
3. Almanca'da "Seni seviyorum" cümlesini sesli şekilde ifade etmek istiyorsanız, karşınızdaki kişiye "Ich liebe dich" şeklinde seslenebilirsiniz.
4. "Seni seviyorum" Almanca yazılışı: Ich liebe dich şeklindedir.

Almanca güzel sözler ve aşk sözleri söz konusu olduğunda, romantik ifadeler kullanarak sevdiklerinize duygularınızı ifade edebilirsiniz. Aşağıda örnek bazı cümleleri bulabilirsiniz:

- Du bist meine Liebe. (Sen benim aşkımsın.)
- Mein Herz gehört nur dir. (Kalbim sadece sana ait.)
- In deinen Armen fühle ich mich geborgen. (Kollarında kendimi güvende hissediyorum.)
- Ich kann nicht ohne dich leben. (Sen olmadan yaşayamam.)
- Du bist mein Ein und Alles. (Sen benim herşeyimsin.)

"Beni seviyor musun?" cümlesini Almanca olarak sormak istediğinizde ise "Liebst du mich?" şeklinde ifade edebilirsiniz. Türkçe okunuşu ise, "Liibst du mih" veya "liibs du miş" şeklinde olabilir.

Almanca'da duygularınızı ifade etmek için bu ifadeleri kullanabilirsiniz. Eğer başka konularda yardıma ihtiyacınız varsa, bana sorabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Emeviler Dönemindeki Halifeler Kimlerdir?

uçak hostesi ve host olmanın şartları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt