- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Allık tam olarak nereye sürülür?
Allık en temel olarak yanakların tam ortasından saç diplerine doğru sürülür. Bu şekilde elmacık kemikleri renklendirilir. Yüzü boyutlandırmak ve genel olarak daha taze bir duruşa kavuşmak içinse saç diplerine hafif allık uygulanabilir.
Fondotensiz allık sürülür mü?
Surulur tabii. Benim sorunlu bir cildim var ve normalde her gun ise giderken fondoten suruyorum ama haftasonu cildim biraz dinlensin istedigim zamanlarda nemlendiricimi surdukten sonra rimel, ruj ve yuzum hayalet gibi gorunmesin diye yanaklarima krem allik surup cikiyorum.
Bronzor ne demek?
Bronzer; yüze canlı ve sıcak bir görünüm vermeyi sağlayan, harika bir makyaj malzemesi. Bu İngilizce terim, bronzlaştırıcı anlamına geliyor.
Rujla allık nasıl yapılır?
Ruju tahta çubuk yardımıyla cam bir kaba alın. Üzerine kremi ilave edip iyice karıştırın. Eğer elde ettiğiniz renk sizin için fazla koyu ise kremi miktarını arttırın. Eğer ev yapımı allığınız çok açık geldiyse nemlendirici krem miktarını arttırın.
Fondotensiz pudra kullanılır mı?
Pudra sayesinde, sürekli makyajınızı tazelemek durumunda kalmazsınız. Çünkü pudra ile makyajınız hep taze kalır! Pudrayı fondöten üzerine olduğu gibi fondötensiz, tek başına da cilt üzerinde kullanabilirsiniz.
Şeftali tonu allık kimlere yakışır?
Beyaz tenliler Sarı alt tonlu beyaz bir tene sahipseniz sizin için en güzel allık seçimi yine sıcak tonlu olan şeftali rengi allıklar olacaktır. Bu renk bir allık ile göz makyajınızı ve rujunuzu da yine sıcak tonlarda (örneğin kahverengi – bej) tercih ederek makyajınızda genel bir uyum yakalayabilirsiniz.
Bahama Mama bronzer ne işe yarar?
The Balm Bahama Mama Bronzer, bilinen en iyi bronzerlardan birisidir. Açık tenliler için oldukça uygun bir renk tonu vardır. Ancak ürünün en kötü özelliği ise, kapağının çantada açılmasıdır. Bunun dışında uzun süre kalıcılık sağlıyor ve sedefli yapısıyla da kullananlar tarafından çok beğenilmiş.
Ruj allık olarak kullanılır mı?
Son yıllarda daha canlı renklerin makyaj trendlerinde yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte siz de rujunuzu allık olarak kullanmayı deneyebilirsiniz.
Ev yapımı allık nasıl yapılır?
HAZIRLANIŞI:
- Birer tatlı kaşığı tarçın, pudra ve kakaoyu alıp homojen şekilde karıştırın.
- Herkesin cilt tonu ve istediği allık rengi farklıdır.
- O yüzden eğer daha turuncu tonu isterseniz tarçını arttırın.
- Daha kahve tonu isterseniz kakaoyu artırın.
- Karıştırdıktan sonra elinizde deneyin.
Krem allık kalıcı mı?
– Krem allık, diğer krem ya da toz allıklardan farklı olarak, çok uzun süre kalıcı bir sonuç için cildinizle bütünleşirler. Oldukça dayanıklıdır. Uzun saatler boyu yüzünüzde kalır.
Highlighter hangi bölgelere uygulanır?
Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır. Ten makyajı ve kontür işlemleri yapıldıktan sonra sürülmelidir.