Editör
Efsanevi Üye
Alize sahibi kim?
Alize Dinçkök Eyüboğlu, Akkök Holding'in patronu Ali Dinçkök'ün kızı, Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın veliahdı Cenk Eyüboğlu'nun eşidir.
Alize Dinçkök kim?
Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi olan Alize Dinçkök , Akmerkez Lokantacılık, Ak-Pa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanlıklarının yanı sıra, çeşitli Akkök Holding Şirketleri'nin yönetim kurullarında da görev yapmaktadır. Alize Dinçkök ayrıca, 2015 yılında kurulan Akkök Grubu Pazarlama Platformu'nu yönetmektedir.
Dinçkök Ailesi Kimdir?
Dinçkök Ailesi Kimdir?
Rumeli'den Türkiye'ye Göç Aslında Doyran şehrinin tanınmış, varlıklı ailelerinden biri olan Dinçkök'ler, kalabalık bir grup halinde önce İzmir'e göç etmişlerdi. Ailenin bir kısmı İzmir'de yerleşerek Doyran soyadını almış, büyükbaba Ali Bey ise, eşi ve çocuklarıyla birlikte İstanbul'a taşınmıştı.
Özlem Ataünal kimdir?
İş Kadını, Sanayici Sanayici, iş kadını. Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi. 1967'de Düzce'de doğdu. 1985 yılında, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden, 1989 yılında, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.
Akkök Holding kime ait?
Akkök Holding
Kurucu | Raif Dinçkök (Kurucu) Ali Raif Dinçkök (Önceki Yönetim Kurulu Başkanı)
Kilit kişiler | Raif Ali Dinçkök (Yönetim Kurulu Başkanı) Cengiz Taş (İcra Kurulu Üyesi) Özlem Ataünal (İcra Kurulu Üyesi) Alize Dinçkök (İcra Kurulu Üyesi) İ. Gökşin Durusoy (İcra Kurulu Üyesi) Ahmet Dördüncü (CEO)
Ali Dinçkök kaç yaşında?
Ali Dinçkök kaç yaşında?
78 yaşında (1944)Ali Raif Dinçkök / Yaş
Melis Çiftçi kim?
MELİS ÇİFTÇİ KİMDİR? Sanayici ve iş kadını. Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi. 1978'de İstanbul'da doğdu.
Akkök Holding sahibi kim?
Melis Çiftçi kaç yaşında?
Melis Çiftçi kaç yaşında?
Türkiye'nin en bilinen restoranlarından biri olan Papermoon'un açılışının 25'inci yıl kutlaması yeni bir aşkı ortaya çıkardı. Kutlamaya katılan Melis Çiftçi, 43 yaş gününü bu mekanda bir pasta keserek kutladı.
Melis Gürsoy kimdir?
İş Kadını, Sanayici Sanayici ve iş kadını. Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi. 1978'de İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini 1996'da Özel Işık Lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite öğrenimine Boston'da devam etmiştir.
Ergün Gürsoy Kimdir Kaç Yaşında?
1945 Trabzon doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Mezunu. Gürsoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı. 4 dönem yöneticilik yaptı.
Ali Gürsoy ne iş yapıyor?
Ali Gürsoy ne iş yapıyor?
ergun gursoyun oglu, galatasarayin yeni donemde stattan sorumlu yöneticisi.
Ali Gürsoy kimdir?
ergun gursoyun oglu, galatasarayin yeni donemde stattan sorumlu yöneticisi. tribun gruplarina deplasman bileti ayarlayan, stada pankart vs. sokmakta kolaylik sagliyan babasina nazaran daha bir galatasarayli olan yonetici.. gürsoy ahfadındandır.kaprissiz ve son derece kibar bir insan.
Ergun Gürsoy kimdir ne iş yapar?
1993 yılında Ergun GÜRSOY tarafından inşaat, taahhüt, dekorasyon ve proje yönetimi alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur. 2004 yılında Ali GÜRSOY' un şirket yönetimine katılımı ve 2006 yılından itibaren devir aldığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı takiben firmamız Türkiye'nin önde gelen sanayi, finans ve sağlık …
Gürsoy Grup kime ait?
Gürsoy Grup kime ait?
Hasan Gürsoy, temellerini 1988 yılında attığı ve kurumsal yapısını 1998 yılında kurduğu Gürsoy Grup ile inşaat, metal, doğal taş, tarım-gıda sektörlerinde faaliyet göstermektedir.