Editör
Efsanevi Üye
Ali Koç hangi firmaların sahibi?
Koç aynı zamanda Ark İnşaat, Bilkom, Digital Panorama, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri, Koç Sistem, Koçtaş, Koç Finansal Hizmetler, Otokar, Otokoç ve Setur gibi şirketlerin de Yönetim Kurulu Başkanı, URAK – Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği'nde Başkan, Endeavor Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK'de Yönetim …
Mustafa Koç yaşı kaç?
Mustafa Koç 29 Ekim 1960 yılında Rahmi Koç ve Çiğdem Simavi çiftinin ilk çocukları olarak Ankara'da dünyaya geldi. 1971-1975 yillari arasinda Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nun orta öğrenimini tamamlamıştır.
Caroline Koç kaç yaşında?
52 yaşında (1969)Caroline Koç/Yaş
Koç Holding nelere sahip?
Koç Holding nelere sahip?
Şirketler
- Akpa A.Ş. Akpa.
- Arçelik LG Klima San. Tic.
- Arçelik A.Ş. Altus, Arçelik, Arctic, Beko, Blomberg, Elektra Bregenz, Flavel, Grundig, Leisure.
- Ark İnşaat A.Ş. Ark İnşaat.
- Avis Kazakistan. Avis.
- Aygaz A.Ş. Aygaz, Aygaz Otogaz +, Lipetgaz, Mogaz, Pürsu.
- Aygaz Doğal Gaz Toptan Satış A.Ş. Aygaz Doğal Gaz.
- Bal Kaynak Su A.Ş.
Ali Koç ne is yapar?
Ali Koç ne is yapar?
İş İnsanıAli Koç/Meslekleri
Vehbi Koç ailesi nereli?
Doğumu ve ailesi Hacı Bayram-ı Veli soyundan Koçzade Hacı Mustafa Efendi (1874-1928) ile Kütükçüzade Fatma Hanım'ın (ö. 28 Ekim 1963) tek erkek çocuğu olan Vehbi Koç, 1901 yılında ailenin Ankara Keçiören'de Çoraklık semtinde bulunan yazlık evinde doğdu. idi.
Mustafa Koç ne zaman dogdu?
29 Ekim 1960Mustafa Koç/Doğum tarihi
Vehbi Koç kaç yaşında vefat etti?
Ahmet Vehbi Koç (20 Temmuz 1901, Ankara – 25 Şubat 1996, Antalya), Türk sanayici ve iş adamı. Vehbi Koç, 1901 yılında Ankara'da o zaman ismi Çoraklık olan Keçiören semtindeki bağ evinde doğdu. Babası Koçzade Hacı Mustafa Efendi (1874-1928), annesi Kütükçüzade Hacı Rıfat Efendi'nin kızı Fatma Hanım (ölümü 1963).
Caroline Koç kimin kızı?
Caroline Koç kimin kızı?
Marianne GraudCaroline Koç/Ebeveynleri
Mustafa Koç un eşi kimdir?
Mustafa Koç un eşi kimdir?
Caroline Koçe. 1992–2016Mustafa Koç/Karı