Modoratör
Efsanevi Üye
Algoritmik Ticaret nedir?
Algoritmik trading, otomatik işlem, kara kutu işlemleri veya algo dediğimizde önceden tanımlı kriterler ve komutlar bütününe göre bilgisayarlar tarafından kâr amaçlı menkul kıymet işlemi geçekleştirilmesi anlaşılır. Expert Advisor ile basit algoritmik trading yönetmlerini kullanmak mümkündür. …
Algoritmik alım satım nedir?
Algoritmik alım satım nedir?
Sermaye piyasalarında algoritmik işlem, daha önce belirlenmiş stratejilerin ilgili programlarda formüle edilerek yazılmasından sonra kişi müdahalesi olmadan bilgisayar programları kullanılarak zaman, miktar, fiyat ve diğer değişkenlerin kullanılması ile gerçekleştirilen alım satım işlemlerine denir.
Algoritmik Emir ne demek?
Algoritmik Emir ne demek?
Algoritmik işlemler, belirli bir kural setine göre çalışan algoritmalar vasıtası ile insan müdahalesi olmadan Borsalara emir ileten ve tamamen otomatik çalışan sistemlerdir.
Kıvanç Özbilgiç kimdir?
Finans piyasaları ile ilgili merakı çocukluk yaşlarına kadar dayanmakta olup 18 yaşından bu yana aktif olarak sermaye piyasalarında işlem yapmaktadır. Asıl merakı olan formüller, kodlama dilleri ve indikatörlerle birlikte, gelişen teknolojik imkanlarla 2014 yılından itibaren Algoritmik Trade ve otomatik işlemler yapan …
Algolab ücretli mi?
Algolab ücretli mi?
Algolab'i kullanmak için herhangi bir ek ücret ödemeniz gerekmiyor. Yatırım risk ve tercihlerinize uygun stratejinizi dilediğiniz sembollerde çalıştırabilirsiniz.
Algoritmik sistem nedir?
Algoritmik sistem nedir?
Algoritma, belli bir problemi çözmek veya belirli bir amaca ulaşmak için tasarlanan yol. Matematikte ve bilgisayar biliminde bir işi yapmak için tanımlanan, bir başlangıç durumundan başladığında, açıkça belirlenmiş bir son durumunda sonlanan, sonlu işlemler kümesidir.
Anıl özekşi kimdir?
2002 – 2005 yılları arasında ise Sümer Yatırım'da İnteraktif Hizmetler Müdürü olarak görev yapmıştır. 2005 yılından beri ise Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri'nde Ankara bölge müdürü olarak görev yapmaktadır.2005 yılında Kazanma Sanatı adlı kitabını yayınlayan Anıl Özekşi, 2013 yılında kitabın tamamını Teknik Analiz …