Son Konular

Alex Tascioglu kimin yardimcisi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Alex Taşçıoğlu kimin yardımcısı?

süper lig yardimci hakemi. istanbul bölgesinin hakemidir. ortaokul ve liseyi yatılı olarak fıstıkağacı'ndaki surp haç ermeni lisesi'nde okumuş. hakan şükür'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. bugünkü derbide fırat aydınus'un yardımcılarından biri.

Aleks Taşçıoğlu Türk mü?

29 Mart 1979 Üsküdar doğumluyum. Eğitim hayatımı da orada tamamladım. Ortaokul ve liseyi yatılı olarak Fıstıkağacı'ndaki Surp Haç Ermeni Lisesi'nde okudum. Anadolu Üniversitesi'nin Açık Öğretim Banka Sigortacılık ve İşletme Fakülteleri'nden mezunum.

Aleks Taşçıoğlu hangi takımı tutuyor?

Aleks Taşçıoğlu hangi takımı tutuyor?
Fanatik Fenerbahçeli Fırat Aydınus ve yine Fanatik Fenerbahçeli YANCISI Aleks Taşçıoğlu'nun "UYDURDUĞU" penaltıyı unutmayın! Unutturmayın!

Fırat Aydınus aslen nereli?

Fırat Aydınus aslen nereli?
5 Ekim 1973 (45 yaşında) İstanbul doğumlu olan Fırat Aydınus, hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur.

Alex Tascioglu hakem kimdir?

Alex Taşçıoğlu Kimdir? Aleks Taşçıoğlu ile yapılan röportaj; 29 yaşında, hem Bankacılık ve Sigortacılık hem de İşletme Fakültesi mezunu. Büyük bir yayınevinin üretim müdür yardımcılığını yapıyor. 1996'dan çıktığı sahalarda 8 sezondur Süper Lig yardımcı hakemliği görevini sürdürüyor.

Cüneyt Çakır aslen nereli?

Cüneyt Çakır (d. 23 Kasım 1976, İstanbul), Türk futbol hakemi ve sigortacı. Aslen Derepazarılı olan babası eski hakem ve MHK eski asbaşkanı olan Serdar Çakır'dır.

Fırat Aydınus nerede doğdu?

Fırat Aydınus nerede doğdu?
İstanbulFırat Aydınus / Doğum yeri

Alex Taşçıoğlu nereli?

Alex Taşçıoğlu nereli?

Ali Palabıyık kimdir nerelidir?

AnkaraAli Palabıyık / Doğum yeri

Fırat Aydınus hangi takımı tutuyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre 19 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fırat Aydınus görev alacak. Sosyal medyadaki iddialara göre; Fırat Aydınus'un Beşiktaşlı olduğu söylenmektedir.

Fırat Aydınus toplam kaç maç yönetti?

Fırat Aydınus toplam kaç maç yönetti?
Fırat Aydınus tüm bunların yanında Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, Süper Kupa'da 1 ve 3. Lig Play-off'larında 1 kez hakemlikte yapmıştır. Kariyeri boyunca yönettiği 439 maçta 1876 sarı, 161 kırmızı kart göstermiş, bu maçlarda 125 kez de penaltı kararı vermiştir.

Ali Palabıyık evli mi?

Ali Palabıyık evli mi?
Eda PalabıyıkAli Palabıyık / Eşi (e. 2008)

Ali Palabıyık nerede?

Son dakika: Ali Palabıyık'a 109 gün sonra görev! Son olarak 3 Ekim 2021'de Rizespor – Galatasaray maçını yöneten Ali Palabıyık, Alanyaspor – Hatayspor maçına VAR hakemi olarak atandı.

Cüneyt Çakır hangi takımı tutuyor?

CÜNEYT ÇAKIR HANGİ TAKIMLI? Süper Lig hakemlerinin tuttukları takımlar büyük merak topluyor. Cüneyt Çakır'ın ise Fenerbahçeli olduğu ifade ediliyor.

Alex Taşçıoğlu, Süper Lig yardımcı hakemlerinden biridir ve İstanbul bölgesinde görev yapmaktadır. Ortaokul ve lise eğitimini yatılı olarak Fıstıkağacı'ndaki Surp Haç Ermeni Lisesi'nde almıştır. Anadolu Üniversitesi'nin Açık Öğretim Banka Sigortacılık ve İşletme Fakülteleri'nden mezun olmuştur. Fırat Aydınus'un yardımcılarından biri olarak da görev yapmıştır.

Aleks Taşçıoğlu Türk asıllı bir hakemdir. Doğum tarihi 29 Mart 1979'dur ve Üsküdar'da doğmuştur. Eğitim hayatını Üsküdar'da tamamlamıştır. Bankacılık ve Sigortacılık ile İşletme Fakülteleri mezunudur.

Alex Taşçıoğlu'nun hangi takımı tuttuğuna dair bilgi verilmemiştir.

Fırat Aydınus, İstanbul doğumludur. 5 Ekim 1973 doğumlu olan Fırat Aydınus, hakemlik kariyerine 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi'nde Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Fırat Aydınus'un Beşiktaşlı olduğu sosyal medyada dolaşan iddialar arasında yer almaktadır.

Fırat Aydınus, yönettiği toplam 439 maçta 1876 sarı kart, 161 kırmızı kart göstermiş ve 125 kez penaltı kararı vermiştir.

Ali Palabıyık, Ankara doğumlu bir hakemdir.

Ali Palabıyık'ın evli olduğu ve eşinin Eda Palabıyık olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

Cüneyt Çakır ise Derepazarı kökenli bir aileden gelmektedir ve Fenerbahçe takımını tutmaktadır.

Ithalatci kim?

Gitarda gecisler nasil yapilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt