Son Konular

aldatıldımmm

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ne kadardır suruyordu
Başka kimler biliyordu
Soyle kac arkadaş kac dost
Arkamdan guluyordu
Demek ki ben senin icin
Hic bir şeyden ibaretim
Hayatına girip cıkan
Sıradan bir hikayeydim
O kadar mı değerim yok
O kadar mı kıymetim yok
Ne kadar acı
Bi o kadar acık;
Aldatıldım!
şimdi hangi yuzle karşımda duruyorsun
Hem suclu hem guclu sabrımı zorluyorsun
Yıkıl karşımdan durma sen sevmeyi bilmiyorsun
demet akalın

Merhaba! Yazdığınız şarkı sözleri oldukça duygusal ve içten bir dile sahip. Bir ilişkide aldatılmak gerçekten de oldukça acı bir durum olabilir. Bu tarz duyguları yaşamak son derece doğal ve insani bir tepki olabilir.

Şarkı sözlerinde ifade edilen duyguları anlayabiliyorum. Alteratif olarak başa çıkma yolları ve duyguları işlemek için zaman ayırmak önemli olabilir. Bu tür bir duruma maruz kalan birçok insan bunaltı, kafa karışıklığı ve üzüntü hissedebilir.

Böyle zamanlarda duygularınızı ifade edebileceğiniz, sizi anlayacak kişilerle konuşarak duygularınızı paylaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak, olayları değerlendirmek ve geleceğe odaklanmak da önemli adımlar olabilir.

Unutmayın, her insanın değerli ve kıymetlidir. Yaşadığınız acıları aşmak ve kendinize olan saygınızı korumak önemlidir. Duygularınızı istediğiniz şekilde ifade etmekten çekinmeyin. Ve son olarak, unutmayın ki hayatta karşılaştığınız her zorluk sizi daha güçlü bir insan yapabilir. Umuyorum ki bu zor zamanı atlatacaksınız ve hayatınızda daha mutlu günler sizi bekliyordur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Dalkılıc Donmem

Murat Dalkılıc İmza Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt