Son Konular

Alara Bozbey

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Alara Bozbey Biyografisi
Alara Bozbey, 21 Şubat 1986 tarihinde Litvanya'da doğmuştur. Annesi Ukraynalı ve babası Litvanyalı olan Alara Bozbey'in ailesi o 5 yaşında iken ayrıldı. Sonra annesi o 16 yaşında iken bir Türk ile evlenince Türkiye'ye gelip annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti. Üvey babasının Bozbey olan soy ismini aldı. Üniversite sınavına girip Açıköğretim sınavını kazandı. TÜRVAK'da (Türker İnanoğlu Vakfı) Zeki Alasya'dan oyunculuk eğitimi aldı.
Türkçe öğrenen ve Türk vatandaşı olan Alara Bozbey, oyunculuk eğitimi aldı. Uzun süredir İstanbul'da yaşayan Bozbey, Türk vatandaşlığına geçmiş ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirmiştir.
Alara Bozbey, ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Yabancı Damat dizisi ile yaşadı.
Star Tv ekranlarında yayınlanan; Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Türkü Turan, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ile beraber "Dolunay" dizisinde rol aldı.
Alara Bozbey, Ata Demirer ile birlikte idi ayrıldılar.
Filmleri ve Dizileri : 2017 – Dolunay (Demet) (Tv Dizisi) 2015 – Gamsız Hayat (Aslı) (Tv Dizisi) 2012 – Benim İçin Üzülme () (Tv Dizisi) 2010 – 2011 – Karadağlar (Zuhal) (Tv Dizisi) 2008 – Süper Ajan K9 (Paris) (Sinema Filmi) 2008 – Hepsi bir () (Tv Dizisi) 2008 – Prenses Perfinya (Perfinya ) (Tv Dizisi) 2008 – Adanalı () (Tv Dizisi) 2007 – Evimin Erkeği () (Tv Dizisi) 2006 – Arka sokaklar (Julia) (Tv Dizisi) 2004 – Yabancı Damat () (Tv Dizisi)

Alara Bozbey, 21 Şubat 1986 tarihinde Litvanya'da doğmuş ve karma bir aile geçmişine sahiptir. Annesi Ukraynalı, babası ise Litvanyalıdır. Alara Bozbey, 5 yaşındayken ailesinin ayrılması sonucu annesiyle birlikte Türkiye'ye gelmiş ve İstanbul'a yerleşmiştir. Üvey babasının soy ismi olan Bozbey'i almıştır. Üniversite sınavını kazanarak Açıköğretim'e başlamış ve ardından TÜRVAK'ta Zeki Alasya'dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Türkçe öğrenen ve Türk vatandaşı olan Alara Bozbey, gerçek adı Aliona iken Alara olarak değiştirmiştir. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Yabancı Damat dizisi ile adım atmıştır. Daha sonra pek çok projede yer almış ve tanınmış bir oyuncu haline gelmiştir.

En önemli projelerinden biri olan "Dolunay" dizisinde Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş gibi usta isimlerle birlikte rol almıştır. Bu dizi onun geniş kitlelerce tanınmasını sağlamıştır.

Özel hayatında ise Alara Bozbey, bir dönem Ata Demirer ile birliktelik yaşamış ancak daha sonra ayrılmışlardır. Kariyerine devam eden Alara Bozbey'in önemli film ve dizi projeleri arasında "Gamsız Hayat", "Karadağlar", "Arka Sokaklar" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Alara Bozbey, Türk televizyon ve sinemasında başarılı bir kariyere sahip olan yetenekli bir oyuncudur. Oyunculuk performansı ve karizmatik duruşuyla izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

Ali Cem İlhan

Aslan Mashadov

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt