Son Konular

Aksaray'daki Halk Eğitim Merkezleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aksaray'da Bulunan Ahali Eğitim Merkezleri
Aksaray'daki Millet Eğitim Merkezleri İsimleri
Aksaray ve İlçelerinde halk müziği eğitim merkezi olarak ve akşam sanat okulu olarak hizmet veren 6 kurum bulunmaktadır Bunlar aksaray merkez halk eğitim merkezi ve ilçelerinde yer alan Ağaçören, eskil, güzelyurt, gülağaç ve ortaköy irk eğitim merkezleri ile kültür ve mesleki eğitim branşlarında eğitim vermektedir
Aksaray'da yer alan halk eğitim merkezleri
AKSARAY ORTAKÖY Ahali Eğitim Merkezi
AKSARAY AĞAÇÖREN Irk Eğitim Merkezi
AKSARAY ESKİL Halk Eğitim Merkezi
AKSARAY GÜLAĞAÇ Irk Eğitim Merkezi
AKSARAY GÜZELYURT Halk Eğitim Merkezi
AKSARAY MERKEZ Halk Müziği Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu *

Aksaray ilinde bulunan Halk Eğitim Merkezlerinin isimleri ve hizmet verdikleri ilçeler aşağıdaki gibidir:

1. Aksaray Merkez Halk Eğitim Merkezi
2. Ağaçören Irk Eğitim Merkezi
3. Eskil Halk Eğitim Merkezi
4. Güzelyurt Halk Eğitim Merkezi
5. Gülağaç Irk Eğitim Merkezi
6. Ortaköy Ahali Eğitim Merkezi

Bu merkezler eğitim alanında çeşitli branşlarda kurslar düzenleyerek halkın değişik alanlarda kendini geliştirmesine olanak sağlamaktadır. Aksaray'da bulunan halk eğitim merkezlerinde kültürel, sanatsal ve mesleki eğitimlere katılarak yeni beceriler kazanabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Her bir merkezin sunduğu eğitim programları ve kursları hakkında daha detaylı bilgi almak için ilgili merkezlerin resmi web sitelerini veya iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Balıkesir'de Nerelerden Burs Bulabilirim?

Altınova Nerede

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt