- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Aksa Jeneratör hangi sendikaya bağlı?
Aksa Jeneratör isimli iş yerinde sendika olarak yaklaşık 1 aydır teşkilatlanma faaliyetinde bulunduklarını ifade Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Bir grup çalışan emekçi arkadaşımız sendikamıza gelerek üye olmak istediklerini, işyerinde sendikal faaliyet başlatmak istediklerini bildirdiler.
Aksa Jeneratör hangi ülkelerde?
Aksa Jeneratör, Tekirdağ Çerkezköy (Türkiye, 60.000 m² toplam alan), Changzhou (Çin, 120.000 m² kapalı alan), Louisiana (A.B.D., 10.000 m² kapalı alan) şehirlerinde bulunan üretim tesislerinde ve Rotterdam-Dordrecht'te (Hollanda, 2000 m² kapalı alan) bulunan ticaret merkezinde; 1 kVA ile 3.125 kVA arası benzin, dizel …
Aksa Jeneratör Türk mü?
Aksa Jeneratör, Changzou-Çin'de üretim tesisini hizmete açarak yurtdışında yatırım yapan ilk Türk jeneratör üreticisi oldu.
Aksa hangi şirket?
1997 yılında kurulan Aksa Enerji, Türkiye'nin en büyük halka açık serbest elektrik üreticisidir. Aksa Enerji'nin ana ortağı Kazancı Holding, temelleri 1950'li yıllarda atılan, bugün, 4 kıtada üretim yapan, 9.000'den fazla çalışanıyla 23 ülkede faaliyet gösteren ve 176 ülkeye ihracat yapan küresel bir güçtür.
Aksa Enerji hangi ülkelerde?
İstanbul dışında Çin'de ve Amerika'da bulunan üretim tesislerimizin yanı sıra Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika'da bulunan 19 ofis ve 4 temsilciliğimiz ile küresel sektörde ilk 5 şirket arasında yer alıyoruz. 2025 yılında Aksa Jeneratör'ün dünyanın üç büyük jeneratör üreticisinden biri olmasını hedefliyoruz.
Aksa ne malı?
Aksa, 1950 yılında Kazancı Holding tarafından kurulan enerji, elektrik, jeneratör, doğalgaz, turizm ve tarım markasıdır. Aksa Jeneratör, üretimi Türkiye ve Çin'de bulunan fabrikalarda gerçekleştirilmektedir. Aksa Enerji, Türkiye'nin ilk Biyogaz Santrali'ni Bursa'da açmıştır.
Aksa Enerji nin sahibi kim?
Kazancı HoldingAksa Jeneratör / Üst kuruluşu
Aksen kime ait?
KAZANCI HOLDİNG A.Ş.
Aksa Doğalgaz kime ait?
Aksa Doğalgaz