Modoratör
Efsanevi Üye
Akın Akınözü ne mezunu?
Kaliforniya ÜniversitesiSanta Monica CollegeAkın Akınözü/Üniversite
Akın Akınözü menajeri kim?
Ünlü oyuncu bu olayların ardından menajer değişikliği yaptı. Gelen haberler oyuncunun yeni menajerinin usta sanatçı Erol Günaydın'ın kızı olan Günfer Günaydın ile birlikte çalışmaya başladığını anlatıyor.
Akın Akınözü şimdi ne yapıyor?
Akın Akınözü şimdi ne yapıyor?
Oyuncu Akın Akınözü marka yüzü oldu Hazır Giyim Markası Hatemoğlu, 2022 yılı marka yüzü olarak oyuncu Akın Akınözü ile anlaştı.
Evrim Akın şimdi ne yapıyor?
Evrim Akın şimdi ne yapıyor?
Show TV'de ki Ev Kuşu programını sunmuştur. Şu an Show tv de piramit isimli yarışma programında yardımcı yarışmacılık yapmaktadır.
Oyuncu Akın Akınözü kimdir?
22 Eylül 1990 Ankara doğumlu Akın Akınözü 31 yaşındadır. Üniversite eğitimini aldıktan sonra Akınözü oyunculuğa yöneldi ve kendisini bu alanda geliştirdi. Akınözü 2014'te Azrail sinema filmi ile oyunculuğa giriş yaptı. 2015'te ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon projesinde bulundu.
Akın Akınözü nasil kilo verdi?
120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünümü olan Akınözü, verdiği kendisindeki değişim hakkında, 'Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim' demişti. Hercai dizisindeki performansı ve yakışıklılığıyla adından söz ettiren Akın Akınözü'nün eski hali sevenlerini adeta şoke etti.
Akın akın özü kimin oğlu?
Akın akın özü kimin oğlu?
Özlem AkınözüTamer AkınözüAkın Akınözü/Ebeveynleri
Akın Akınözü hangi dizide oynayacak?
Akın Akınözü hangi dizide oynayacak?
Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak.
Evrim Akın kaç evlilik yaptı?
Evrim Akın, 1997 yılında 17 yaşındayken Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro öğrenciliği yaptığı sırada tanıştığı Ümit Çırak ile evlendi, Evliliği sadece 6 ay devam etti ve boşandı.
Avrupa Yakası Evrim Akın neden ayrıldı?
Kilo alması ve canlandırdığı karakterden artık zevk alamaması diğer nedenleriydi. Evrim Akın, Selin karakterinin üstüne yapışmasından korktuğunu belirterek diziden ayrılmıştı. Bülent Polat ise "Sacit" karakterinin ön plana çıkmasından rahatsız olduğunu belirtmiş ve Avrupa Yakası ile yollarını ayırmıştı.
Özlem Akınözü oyuncu kim?
Özlem Akınözü oyuncu kim?
1964 yılında Ankara'da doğan Özlem Akınözü, ilkokul öğrenimini Ahmet Vefik Paşa ilkokulunda orta öğrenimini Özel Yükseliş Koleji'nde ve Lise öğrenimini de Özel Yenişehir Koleji'nde tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.
Özlem Akınözü kaç çocuğu var?
Özlem Akınözü kaç çocuğu var?
Akın AkınözüÖzlem Akınözü / Çocukları
Akın Akınözü kaç kiloydu?
120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünümü olan Akınözü, verdiği kendisindeki değişim hakkında, 'Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim' demişti.
Akın Akınözü estetik var mı?
Estetik yaptırmadığını söyleyen oyuncu, ortaya çıkan eski fotoğraflarıyla ilgili "Kendimle hep barışıktım. Hatta lise döneminde 120 kiloyu gördüm. O dönemde de aynaya baktığım kişiden memnundum. Üzerimdeki fazlalığı attıktan sonra ortaya çıkan halim bu oldu" diye konuştu.
Akın Akınözü nereli?
Akın Akınözü nereli?
Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Büyük Kolej mezunu olarak lise hayatını tamamlayan Akınözü, General Studies IC Berkeley Applied Math(Uygulamalı Matematik) alanında da lisans eğitimi aldı.Üniversite hayatını bitirdikten sonra oyunculuğa yöneldi ve o yönde eğitimler aldı.