- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Akıllı cep telefonu ne zaman çıktı?
Kasım 2008: 10 yılda en çok kullanılan işletim sistemi olan Android'in HTC Dream ile doğuşu: Google'ın mobil işletim sistemi Android, 2008'in Kasım ayında sessiz sedasız HTC Dream olarak bilinen, ABD'de T-Mobile G1 olarak anılan bir cihazda yerini aldı.
Telefonum ne zaman açıldı?
Konuşmaları açıkça aktaran ilk telefon aleti, Alexander Graham Bell ve Charles Sumner Tainter tarafından geliştiren radyofon isimli aygıttır. İki bilim insanı, bu aygıtla ilk başarılı denemeyi 15 Şubat 1880 günü gerçekleştirdiler.
Cep telefonundan önce ne vardı?
Tarihin ilk akıllı telefonunda aynı zamanda hesap makinesi, takvim, fihrist gibi uygulamaları da bulunuyordu. 1993 yılında piyasaya sürülen dünyanın ilk dokunmatik ekranlı telefonunun, günümüzdeki bütün akıllı telefonların atası olduğunu da söyleyebiliriz. IBM Simon, piyasaya sürüldüğündeki fiyatı 899 dolardı.
Google pixel kaç yıl güncelleme alıyor?
Android yazılım güncellemelerini alma zamanları Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlar, ABD'de Google Store'da ilk kullanıma sunulmasından itibaren en az 5 yıl boyunca Pixel güncellemeleri alır. Pixel güncellemelerine Pixel güvenlik güncellemeleri dahildir.
Dokunmatik telefon türkiyeye ne zaman geldi?
Android 0.1 sürümüne sahip olan telefonun aynı zamanda tuşları da bulunmaktadır. Tuşlu telefondan dokunmatik telefona geçiş niteliğinde olan bu cihaz piyasaya çıkış tarihi olarak Eylül 2008 olarak bilinmektedir.
Samsung telefonu ne zaman aldım?
Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun "Ayarlar" menüsünü açın. Adım #3: "Cihaz hakkında" bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.
Ilk dokunmatik telefon ne?
Dönüşen ve hızı takip edilemeyecek şekilde ilerleyen teknolojinin ilk akıllı olarak nitelendirilen akıllı ve dokunmatik teknoloji ürünü cep telefonu markası HTC Dream G1olarak bilinmektedir.
Ilk cep telefonu ne zaman kullanıldı?
Gerçek anlamda dünyanın ilk cep telefonu olan Motorola DynaTAC 8000X ya da tam adıyla Motorola DynaTAC 8000X Mobile Phone System, 1983 yılında hayatımıza girdi. Cebe sığacak boyutta olmasa da, taşınabilir olduğu için ilk cep telefonu olarak kabul ediliyor.
Google Pixel ne kadar?
Google Pixel Cep Telefonu İle En Çok Karşılaştırılanlar
Pixel 6 Pro ne zaman çıkacak?
Google Pixel 6 Pro çıkış tarihi Ekim 2021. 50MP Samsung GN1 sensörlü arka kamera harika fotoğraflar çekiyor ve 12MP çözünürlükteki ön kamera ile yüksek kalitede öz çekimler yapabilirsiniz.
Samsung ilk dokunmatik telefon ne zaman çıktı?
Samsung Galaxy Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon serisidir. İlk kez 29 Haziran 2009 yılında Samsung i7500 modeli ile tanıtıldı.