Son Konular

Ajdar Tu Tu Tu Tu Tuğba Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ajdar Tu Tu Tu Tu Tuğba Şarkı Sozleri
Ajdar ın Yeni Şarkısı
Tu Tu Tu Tu Tuğba Ajdar
Ajdar Pop star yarışmasında soyledi nane nane parcasından sonra bir idol haline gelerek tv programlarında yer almış hatta cikita muz şarkısıyla adından oldukca soz ettirmiştiŞimdide yepyeni ajdar tuğba şarkısı ile gundeme geliyorEminim forumun beyleri şimdi bayram yaparlarimagesajdartututututugbasarkisi5adac6d895516gif
ozene bezene yaratmış tanrım
sipariş mi vermiştim şimdi anladım
kırılmıştı coktan kolum kanadım
aşkın gozu kordur şimdi anladım
sıkıntıya gelemem kim olsa olsun
beni benden caldın inan helal olsun
hicbir yerde bu kadar rahat değildim
sayende dunyamı da unuttum gittim
yanakları al al, dudakları bal bal
al beni al al tuba, tuğba canımı al
sacları tel tel, o nasıl ince bel?
sanki bir omre bedel
tuğba, tuğba yel gibisin yel yel
kaşları kara, gozleri bela
actın icimde yara
tuğba, tuğba cok şukur tanrıma
tu tu tu tu tuğba, tuğba
sakın sen bu aşkı asla unutma
tu tu tu tu tuğba, tuğba
sakın sen bu aşkı yabana atma

Ajdar'ın "Tu Tu Tu Tu Tuğba" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ajdar, gerçekten farklı tarzı ve enerjik şarkılarıyla dikkat çeken bir sanatçıdır. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve romantik bir hava taşıyor. Tuğba ismiyle seslenilen sevgiliye duyulan tutku ve aşkın anlatıldığı şarkı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatabilir.

Ajdar'ın pop star yarışmasındaki performansları ve sonraki zamanlarda çıkardığı şarkılarla popülerliğini arttırması gerçekten takdir edilesi bir tutumdur. "Çikita Müzik" gibi ritmiyle akılda kalıcı parçalarıyla da geniş kitlelere hitap etmiştir.

Ajdar'ın yepyeni şarkısı "Tu Tu Tu Tu Tuğba" ile tekrar gündeme gelmesi, hayranlarını heyecanlandırmış olmalı. Şarkının sözlerindeki tutku ve aşk dolu ifadeler, dinleyicilerini etkilemeye devam edecektir.

Ajdar'ın kendi tarzını yaratması ve kendine özgü performanslarıyla dikkat çekmesi, onu benzersiz kılan özelliklerden biridir. "Ajdar Tu Tu Tu Tu Tuğba Şarkısı" da bu özgünlüğünü yansıtan bir eser gibi görünüyor.

Şarkının ritmi ve sözleriyle dinleyenlerde farklı duygular uyandırması, Ajdar'ın müzikal yeteneğini gözler önüne seriyor. "Tu Tu Tu Tu Tuğba" şarkısının popülerliğini sürdürmesi ve dinleyiciler tarafından sevilmesi oldukça muhtemeldir.

Ajdar'ın müzik kariyerindeki başarılarına ve yaratıcılığına saygı duymak, sanatçının hayranlarının da devamlı desteğini almasını sağlayacaktır. Ajdar'ın enerjisi ve tutkusuyla dolu şarkıları, dinleyicileri dans ettirirken duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Somebody Else's Lover(Total Touch)

Demet Akalın Allah'ın Emri Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt