Son Konular

Ajda Pekkan - Yaşanası Dunya

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Binbir hasret yumağı oluştu aramızda
Dolaşıp duruyor, cozulmuyor hala cozemedim hala
Senden uzaklaştıkca yaklaşmalıyım sana
Duşsem yollara, gelsem oralara, yanına kollarına
Sarsam sarılsam doyasıya
Sever sevdirir cile cektirir
Bize hoş gelir yaşanası dunya
Bugun ağlatsa yarın guldurur
Yine hoş gelir yaşanası dunya
Eğrisiyle doğrusuyla, acısıyla tatlısıysa
Oyalar bizi dostla duşmanla, yalan dolanla
Guzeliyle cirkiniyle şu bozuk duzeniyle
Savaştırır bizi kendi kendimizle
Ne gecer elimize, derdin sevincin yanısıra
Bugun cok verse yarın az verir
Bana boş gelir yaşanası dunya
Mutluluk varsa gozyaşı nedir
Beni guldurme yaşanası dunya

Merhaba! Yazdığınız sözler, Ajda Pekkan'ın "Yaşanası Dünya" şarkısının sözlerine ait. Bu şarkıda duygusal bir iç hesaplaşma ve insanın hayatta karşılaştığı zorluklar üzerine derin bir düşünce var. Şarkıda sevginin, ayrılığın, özlem ve umudun karmaşık duyguları işleniyor. İnsan ilişkileri, hayatın acı-tatlı yanları, kişisel gelişim ve içsel mücadele gibi temalara değiniliyor.

Ajda Pekkan'ın güçlü sesiyle ve duygusal yorumuyla dinleyenleri etkileyen bu şarkı, hayatın içindeki iniş çıkışları, mutluluk ve hüznü bir arada yaşadığımızı anlatıyor. Şarkının güçlü melodisi ve etkileyici sözleriyle dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Yaşamın karmaşıklığını ve iç içe geçmiş duyguları ustalıkla anlatan bu şarkı, dinleyenleri derinden etkileyebiliyor.

Eğer bu şarkıyla ilgili daha fazla detay veya yorum yapmak isterseniz, ben buradayım. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Yeniden

Ajda Pekkan - Yazık Olur

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt