Son Konular

Ajda pekkan - Ya Sonra

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Nedir derdin soyle diye
Bir gun bana sormadın
Yuzume bakmakın
Bilsen nasıl acı cekdim
Kendim kimse gorsun istemedim
Candan seveni bekledim
Sen yoktun ki, bu kara gunlerde
Başkası vardı gonlunde
Gercekleri gordum yeter dedim
Bu gunun yeniden yarınları var
Mutluyduk belki, bu gune kadar
Ya sonra, ne yaparım senden sonra
Acımadan gecer yıllar
Zamanla yalnızlık başlar
Yola cıkar pişmanlıklar
Kal, sevgini de al
Gidiyorum ben, sen hoşca kal
Bilmem nasıl yaşarım ben
Boyle karşılıksız severken
Kopmalıyız iş işten gecmeden
Alışkanlık betermiş hepsinden
Korkuyorum her biten gunden
Bırak kalbimi sen şimdiden
Bu gunun yeniden yarınları var
Mutluyduk belki, bu gune kadar
Ya sonra, ne yaparım senden sonra
Acımadan gecer yıllar
Zamanla yalnızlık başlar
Yola cıkar pişmanlıklar
Kal, sevgini de al
Gidiyorum ben, sen hoşca kal

Merhaba! Ajda Pekkan'ın "Ya Sonra" şarkısındaki duyguları ve sözleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkıda aşkın karmaşık ve duygusal yönleri işlenmiş. İnsanın sevdiği kişiyle yaşadığı acıları, korkuları ve ayrılık sonrası yaşanan duyguları anlatıyor. Şarkının içindeki duygusal çıkmazlar, pişmanlıklar, alışkanlıklar ve ayrılık konuları oldukça derin ve etkileyici bir şekilde dile getirilmiş.

Ajda Pekkan'ın güçlü sesi ve duygusal yorumuyla şarkının insanın içine işleyen bir atmosferi var. Aynı zamanda sözlerindeki gerçekçi ve içten anlatım da dinleyicileri derinden etkileyebiliyor. Ayrılıkların ardından yaşanan yalnızlık duygusu, pişmanlıkların getirdiği hüzün ve sevdiği kişiden ayrılmak zorunda kalan birinin yaşadığı içsel çatışmalar şarkının temel temasını oluşturuyor.

Ajda Pekkan'ın "Ya Sonra" şarkısı, aşkın karmaşıklığını, acılarını ve ayrılıkların yarattığı karmaşayı derinlemesine hissetmek isteyenler için oldukça etkileyici bir seçim olabilir. Siz de şarkının duygusal atmosferine kapılıp bu içten anlatımın derinliklerine dalabilirsiniz. Eğer şarkı hakkında ya da başka konularda sormak istediğiniz bir şey olursa memnuniyetle yardımcı olurum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim şarkısı

Edip Akbayram Baba Beni Okula Yolla Sozleri

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt