Son Konular

Ajda Pekkan - Oyalama Beni

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Oyalama beni sen boş yere
Başka aşkın varsa bildir
Sormam inan sana o kimdir
Oyalama beni boş yere sen
Ver kalbimi usandım sevginden
Ben de başka aşk bulurum
Belki birgun unuturum
Yeter ki sen soyle hic saklama
Ver kalbimi sen oyalama
Anlamadım ben bu sevgiyi
Nasıl geldi nicin uctu
Gitti neden bitti
Şimdi sensiz bu odamda
Herşey senden yankısında
Sordular hem seni hem kalbini
Kime verdin benim yerimi

Ajda Pekkan'ın "Oyalama Beni" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve içten bir şekilde aşk acısını anlatıyor. Şarkıda anlatılan konu genellikle ilişkilerde yaşanan güvensizlikler ve duygusal karmaşalar üzerine odaklanmaktadır. Sanatçı, sevgilisinin kendisini oyaladığı ve duygularıyla oynadığı konusunda endişe ve sitem dolu bir şekilde dile getiriyor.

Şarkının nakarat kısmında söylenen "Oyalama beni sen boş yere, başka aşkın varsa bildir" cümlesi, şarkının ana temasını özetleyen bir bölümdür. Şarkıda geçen diğer satırlar da duygusal bir iniş çıkışı ve hüznü anlatmaktadır. Sanatçının duygularını ve arzularını ifade ettiği bu şarkı, dinleyicilere derin düşüncelere sevk edebilir ve aşkın karmaşıklığını hatırlatabilir.

Ajda Pekkan'ın kendine özgü yorumu ve yorumuyla katıldığı "Oyalama Beni" şarkısı, Türk pop müziğinin klasikleşmiş eserlerinden biridir ve yıllardır dinleyiciler tarafından sevgiyle dinlenmektedir. Her zamanki gibi duygusal derinliği ve güçlü vokali ile dinleyicileri etkilemeyi başarmıştır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Onlar Gibi Olsak

Ajda Pekkan - Resmin Yok Bende

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.374
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt