Son Konular

Ajda Pekkan - Bitsin Bu Sevda

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kapımı calma bir daha
Bitti bu sevda
Gelme bir daha ah arama
Zor da olsa elvada
Bana mektuplar yazma
Yine masallar aynı laflar
Ah aynı yalanlar
Yeter artık yeter
Bu kavgalar bu oyunlar
Elveda sana
Senin ardından
Yıkılıp ağlarım sanma
Bile bile hata yaptın
Sus konuşma
Sanma sanma ah unutmam
Sanma sensiz ah yaşayamam
Aşık olursam bir başkasına
Hic ağlama
Gozlerim yollarda
Seni beklerim sanma
Belki bir gun yalnız kalırda
Ozlerim sanma
Bir adım bile atmam peşinden
Hic unutma hic ağlama
Soz : Zeynep Talu

Bu şarkı sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor. Kapı çalmayı bırak, bu sevda sona erdi. Gelme, arama beni. Artık ayrılığın vakti geldi, mektuplar yazma, aynı masalları tekrar etme. Yeter, yeter, bu kavgalar, oyunlar. Elveda sana, ardından yıkılıp ağlamam. Hata yaptın bile bile, sus, konuşma, unutmam seni. Sensiz yaşayamam diyorsa da, aşık olursam bir başkasına, gözlerim yollarda, seni beklerim. Belki yalnız kalır da özlerim seni. Bir adım bile atmam peşinden, hiç ağlama, hiç unutma. Bu şarkının sözleri Zeynep Talu'ya ait. Aşk, ayrılık ve özlem temalarını işliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Bir Gunah Gibi

Altan Civelek - Deniz Gozlum şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.369
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt