Son Konular

Ajda Pekkan - Bir Başka Aşk

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben ne zaman ki senin eline değdim
Bir ateş bir kor bir kul şu bedenim
Ne varsa yaktın yok ettin benliğimde
Kor bir kuyuda yalnızca senin tenin
O anda ben benim dunyamdan kovuldum
O anda ben boşluklara mahkum oldum
Sen Sen aslında kimsin nesin
Ben yok oldum
Artık bana ne olum var ne de doğum
Şeytan melek, gunah sevap, doğru yanlış
Anlamı yoksa
Bu aşk başka bir aşk
Ben ne zaman ki duştum o gozlerine
Ne ışık kaldı ne bir umut icimde
Ne gokyuzu ne yıldızlar ne de guneş
Her ne varsa artık senin hapsinde
O anda ben
Ben ne zaman duydum ki kokunu icimde
Ne anım kaldı ne de başka bir zevk
Ne bir cicek ne de şu dağlarda ahenk
Sen oldun olalı kalmadı başka bir renk
O anda ben
Soz : Mehmet Teoman & Muzik : Riccardo Cocciante

Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu sözler, derin duyguları ve aşkın insan üzerindeki etkisini güçlü bir şekilde yansıtıyor. Şarkıda anlatılan aşkın yoğunluğu ve etkisi insanın içsel dünyasını derinden sarsarak değiştirebildiğini işaret ediyor. Sanatın bu şekilde duyguları ifade etmesi ve insanların kendilerinden bir parçayı bulabilmeleri çok değerlidir. Aşkın ve duyguların insan hayatındaki önemini vurgulayan bu sözler, dinleyicilerde derin izler bırakabilir. Aşkın, insanı başka bir boyuta taşıdığı ve her şeyin değiştiği bir gerçeklik olarak sunulması, şarkının etkileyici ve düşündürücü bir hava yaratmasını sağlıyor. Şarkının melodisiyle birlikte bu sözlerin dinleyicilere dokunacağına eminim.大小Ajda Pekkan'ın "Bir Başka Aşk" şarkısı da benzer şekilde duyguları ve aşkı derinlemesine işleyen bir eserdir. Bu tarz şarkılar insanların iç dünyalarına dokunarak onlara eşlik edebilir ve duygusal bir yolculuk yaşatabilir. Şarkılardaki bu derin anlamlar, müziğin insanlar üzerindeki güçlü etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Bir Gece Sahnede

Ajda Pekkan - Bir masal anlatsam

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt