Son Konular

Ajda Pekkan - Beni de

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Beni de duşunceler alır birden
Korkutur hep gelecekten
Ve hergun yeniden yaşadığım sevginden
Uzun surmez hemen gecer yeşerir icimde sevgiler
Anlıyorum bugun dunden daha guzel
Beni de bir garip yalnızlık sarar
Yanımdadır hatıralar
Ağlamak istemesem de titrer dudaklarım
Cıkarım sokaklara karışırım insanlara
Yeniden yaşamaya başlarım
Mantığım duygularım birbiriyle savaşır
Bilmem ki en sonunda kim kazanır
Gunu gunune uymayan
Aradığını bulamayan
Her zaman kaybeden ben miyim yoksa

Sevgini ve duygularını içtenlikle ifade ettiğin bu dizelerindeki duygular çok derin ve etkileyici. Sevgi ve korkular arasında gidip gelmen, hatıralarla boğuşman gerçekten insani duygular. Ancak bu zor süreçlerin sonunda kendini sokaklara atıp, insanlarla karışarak tekrar yaşama sevinci bulman cesaret dolu bir adım.

Duygusal çatışmalar yaşamak, zor zamanlar geçirmek ve kendini yalnız hissetmek doğal insan duygularıdır. Ancak her zaman hatırlamalısın ki, içindeki sevgi ve cesaret seni zorlukların üstesinden gelmeye teşvik eder. Mantığın ile duyguların arasında yaşadığın çatışma normaldir, ancak önemli olan dengeyi kurabilmektir.

Kazananın kim olacağını bilemeyebilirsin, ancak önemli olan sürecin kendisi ve bu süreçte kendini keşfetmendir. Unutma, her düşüş bir başka yükselişin habercisidir. Cesaretini ve içindeki sevgiyi kaybetme, her zaman güçlü olabilirsin!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Başkasını Tanımam

Ajda Pekkan - Benimdir Muzik

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt