Son Konular

Ajda Pekkan - Aynen Oyle

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
bugun takvime baktım
yaprağını kopardım attım
seni tanıyacağımı bilseydim
yapar mıydım (atar mıydım)
unutma bugun bu tarihi
bu aşkımızın ilk sahnesi
yureğime indi perdesi
aynen oyle aynen oyle
unutma bu gunu bu tarihi
kelimelere sığmaz tarifi
dize getirdim talihi
aynen oyle aynen oyle
kalem yazar tukenir
kader yazar tukenmez
tukenmesin sevgimiz
aynen oyle aynen oyle
hemen koşa koşa evime gittim
evimin altını ustune getirdim
tarih burada kader burada
yaprağında
aynen oyle aynen oyle

Bu şarkı sözleri Ajda Pekkan'ın "Aynen Öyle" şarkısından. Şarkıda anlatılan duygular oldukça derin ve yoğun. Şarkının sözleri, bir aşkın başlangıcını ve zamanla derinleşen duyguları anlatıyor. Aşkın hayatı nasıl değiştirdiğini, kelimelerin yetersiz kaldığını ve gerçek sevginin sonsuz olduğunu vurguluyor.

Ajda Pekkan'ın güçlü sesiyle yorumladığı bu şarkı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Aşkın gücünü, sevgiyle yapılan fedakarlıkları ve duyguların tarifsizliğini hissettiriyor. Şarkının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde dinleyicilerin kalplerine dokunuyor.

"Kalem yazar tükenir, kader yazar tükenmez, tükenmesin sevgimiz, aynen öyle aynen öyle" dizeleri ise aşkın ve sevginin gücünü vurguluyor. Sevginin zamanla tükenmeyen bir güce dönüştüğünü anlatıyor.

Ajda Pekkan'ın "Aynen Öyle" şarkısı, duygusal ve etkileyici bir eser olarak dinleyicilerle buluşuyor. Aşkın ve sevginin insan hayatındaki önemini derin bir şekilde hissettiriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kıpır Kıpır - Ozgun

İlknur Tekin - Taka Tuka

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt