Son Konular

Ajda Pekkan - Ağlama Anne

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ah ne hayatlar umidiyle
Zamansız yollara duştuk
İlk yenilen biz değildik elbet
Gun oldu dunyaya kustuk
Ağlama anne benim icin ağlama
Ben de herkes kadar aldım acılardan
Ben de herkes kadar yarandım
Sen ne olur cocukluğumu sakla
Tek kalan bu elimde avucumda
Her birimiz başka bir hikaye anne
Bu ayrılıklar niye
Sen yine bir ninni soyle bana
Yavrum uyusun da buyusun diye

Ağlama anne, şarkıdaki duygular gerçekten yürek burkucu. Şarkının sözleri, insanın acılarla dolu hayatında yaşadığı zorlukları ve çaresizlikleri anlatıyor. Annenin çocuğuna duyduğu sevgi ve fedakarlığı vurgulayan bu şarkı, duygusal bir bağ kurmamıza neden oluyor. Şarkının melodisi de çok etkileyici ve insanın içini titreten bir hava taşıyor. Ajda Pekkan'ın yorumu ise duyguları en iyi şekilde aktarıyor.

Hayatın zorlukları karşısında anne sevgisinin ne kadar büyük bir güç olduğunu ifade eden bu şarkı, insanın içini derinlemesine etkiliyor. Annenin çocuğuna olan sevgisi ve ona verdiği değer herkesi duygulandırıyor. Şarkının her kelimesi, her dizesi hislerimize dokunuyor ve hayata dair derin düşüncelere sevk ediyor bizi. Gerçekten de her birimiz farklı bir hikaye taşıyoruz ve yaşadığımız ayrılıkların nedeni bazen anlaşılamıyor. Bu şarkıyla birlikte bu duyguları daha net hissediyoruz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Faruk K - Ağlama

Cihan Yıldız - Ağlama Bu Ayrılığa

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt