- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ahmet sonuç kaç yaşında?
33 yaşında (29 Kasım 1988)Jahrein / Yaş
Unlost hangi üniversiteden mezun?
Cantuğ Özsoy, 4 Temmuz 1990 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Henüz 5 yaşındayken bilgisayar ile tanışmış ve en büyük ilgisi haline gelmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden 2014 yılında mezun olmuştur.
Unlost bu sektöre ilk girdiğinden itibaren kazandığı şeyleri izleyicileri ve sevenleriyle paylaşmaktan çekinmemektedir. Özsoy oyun dünyası dışında eğitim hayatına da devam etmektedir. Kendisi İnşaat Mühendisliği bölümünde okuyor.
Unlost a ne oldu?
Twitch üzerinde binlerce takipçisi olan Cantuğ "Unlost" Özsoy'un Twitch kanalı kapatıldı. Aldığımız bilgilere göre, Twitch'in yayıncılara özel verdiği bağlantı kodunu Cantuğ ÖZSOY yanlışlıkla yayında göstermesi kanalının kapanmasına neden olmuş.
Ichbindirencan kaç yaşında?
"Diren. 26 yaşındayım.
Alptv kaç yaşında?
"Alperen DÜRÜK. 26 yaşındayım. Edirne'de Turizm İşletme ve Otelcilik okuyordum, şuan için 4.sınıfta dondurdum. Asıl mesleğim denizcilik fakat ailevi bir kaç durumdan dolayı gemiden inip bu bölümü tercih ettim. Oyunlarla 2002 senesinde tanıştım.
Tkt nin açılımı nedir?
Teaching Knowledge Test (TKT), anadili İngilizce olmayan öğrencilere İngilizce öğretiminde başarılı olmak için gerekli becerileri sınayan bir öğretmenlik bilgi testidir. Sınav her yaştan ve her beceri düzeyinden öğretmen için uygundur.
Hayır ciğerlerinde Kistik Fibrosiz adında bir hastalığı var akciğerlerle ilgili.
PurpleBixi Türk mü?
twitch'de güncel siyaset ağırlıklı mizah içerikli yayın yapan yayıncıdır. noobstar 2'de ortaya çıkan izmirli; muhafazakar/marjinal görünümlü ve özellikle seçimlerde yaptığı siyaset meydanı programlarıyla ilgimi çekmiş olan yayıncı.
PurpleBixi nasıl ünlü oldu?
Twitch'de 250 bin'den fazla takipçisi olan PurpleBixi, platformda yayın açtığında yüksek izlenme sayılarına ulaşabiliyor. Twitch'deki kullanıcı adı PurpleBixi'dir. Ek olarak YouTube'da 67 bin'den, Instagram'da 65 bin'den, Twitter'da ise 121 bin'den fazla takipçisi vardır.
Kkha Kılıçdaroğlu Nedir?
ahmet sonuç'un * kemal kılıçdaroğlu ile bir bölüm yapacağı program. açılımı "kemal kılıçdaroğlu headshot attı" olarak güncellenmiştir.
Direncan ne mezunu?
Bilecik'te İnşaat Mühendisliği okuyorum.
Survivor yarışmacısı Evrim 1991 yılında doğdu ve 29 yaşındadır.