Son Konular

Ahmet Şafak - Anneme Soyle

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gidiyorum buralardan kurkumu sana bıraktım
Donuşsuz yollardayım gemilerimi yaktım
Donuşsuz yollardayım gemilerimi yaktım
Ben bahar ozlemindeyim cicekler acsın isterim
Yetimler oksuzler gulsun ben başımı alır giderim
Yetimler oksuzler gulsun ben başımı alır giderim
Ben gidiyorum sen kal sevdiğim boyle
Gidip de donmemek var anneme soyle
Ana yureği yanar senin yureğin kor olur
Turkumuz dağları tutar anneme soyle
( Beni bayramlarda bekleme anne kaldığım mekan hicre mekanlarda
Şefkatin anılarımda gezer sıcaklığından eser yok buralarda
Buralar zemheri sığınağı etrafım duvar
Vuslatın nafile erişilmez anne
Opup kokladığın saclarım şimdi kar beyaz
Hele bakmaya kıyamadığın o cehrem zemheride titreyip uşumuş
Solmuş bir cicek gibi anne
Anne mutlumu tattığın o eski bayramlar
Şimdi kafdağında bir masal
Bayramlarda şeker topladığım cocuksu tebessum kollarımda kelepce
Bayram sabahı sana tebessumle verdiğim gul
Beni bayramlarda bekleme anne
Anne kaldığım mekan hicre mekanlarda
Şefkatin anılarımda gezer sıcaklığından eser yok buralarda
Buralar zemheri sığınağı etrafım duvar
Vuslatın nafile erişilmez anne
ANNE ANNE ANNE

Merhaba! Paylaşımınız Ahmet Şafak'ın "Anneme Söyle" adlı şarkısından bazı bölümleri içeriyor. Şarkıda yoğun duygular ve ayrılık teması dile getirilmektedir. Şarkının sözleri oldukça dokunaklı ve içtendir. Sanatçı, ayrılığın zorluğunu ve sevdiklerinden ayrı kalmanın getirdiği acıyı anlatmaktadır.

Şarkıda geçen kısımlarda annesine olan özlem, ayrılığın yarattığı hüznü ve boşluğu vurgulamaktadır. Sevgilisine vedasını da duygusal bir şekilde ifade etmektedir. Annesine ve çocukluk anılarına duyduğu özlem, şarkının duygusal derinliğini arttırmaktadır.

Ahmet Şafak'ın seslendirdiği bu şarkı, dinleyicilerinde duygusal bir etki yaratmaktadır. Ayrılık, özlem, acı ve veda gibi temaların işlendiği bu tür şarkılar genellikle insanların duygusal anlamda içlerine dokunabilmektedir. Sizin de paylaşımınızda bu duyguların yansımalarını hissedebiliyorum. Şarkının dinleyicileri duygusal anlamda derin bir yolculuğa çıkartabiliyor. Eğer şarkının sözlerinde kendinizi buluyorsanız, müziğin gücüne olan inancınızı arttırabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Haluk Levent - Ac Pencereni

Ahmet Şafak - Olsun

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt