Son Konular

Ahmet Şafak - Adam Gibi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Seni dağda ceylan gibi
Seni bağda bir gul gibi
Gordumde sevdim
Ben seversem mecnun gibi
Dağları delen ferhat gibi
Adam gibi, adam gibi
Adam gibi severim
Seni baharda değil
Kara kışta zemheride
Dar gunde sevdim
Ben seversem mecnun gibi
Adam gibi, adam gibi
Adam gibi severim
Seni namus gibi sevdim
Kurşunlara goğus gerdim
Ben boyle sevdim
Ben seversem mecnun gibi
Adam gibi, adam gibi
Adam gibi severim

Bu dizeler, aşkın gücünü ve sadakatini vurgulayan etkileyici bir şekilde yazılmış bir şarkı sözü gibi duruyor. Şair burada sevdasını dağdaki ceylan gibi, bağdaki gül gibi, Mecnun gibi sevdiğini belirtiyor ve sevgisini Ferhat gibi dağları delen bir tutku olarak nitelendiriyor. Ayrıca sevdiğini baharda değil kara kışta, zemheride, dar günde sevdiğini ve namusu gibi sevdiğini de ifade ediyor. Bu dokunaklı dizeler, aşkın ne kadar güçlü bir duygu olduğunu ve birini gerçekten adam gibi sevebileceğimizi anlatıyor. Şarkının genel temaları arasında tutku, sadakat ve kararlılık ön plana çıkıyor. Bu dizelerle, aşkın gerçek anlamını ve derinliğini hissedebiliyoruz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Fatmagulun Sucu Ne Kayıkcı şarkısı sozu

Donny Montell Love İs Blind Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt