Son Konular

Ahmet Hamoğlu

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Doğum Tarihi
1948

Ülke
Türkiye

1948'da Çorum'da doğdu. Orta öğrenimini Haydarpaşa Lisesi'nde tamamladıktan sonra iş hayatına tuğlacılık sektöründe başladı ve Volkan 1, 2 ve 3 Tuğla ve Kiremit Fabrikalarını kurdu. 1989'da Silivri Klassis Oteli'ni Türk ve dünya turizmine açtı.
1994'de Dünya golf şampiyonalarına ev sahipliği yapan Klassis Golf and Country Club'ı kurdu. 1996'da İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olan Maxi Shopping City'i ve bir yıl sonra Tekirdağ şubesini hizmete açtı. Hamoğlu, halen Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak turizm ve sanayi sektöründe hizmet vermekte olup bir dönem de BJK Yönetim Kurulunda görev almıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ahmet Hamoğlu, 1948 yılında Çorum'da doğmuştur. Haydarpaşa Lisesi'nde orta öğrenimini tamamladıktan sonra tuğlacılık sektöründe iş hayatına atılmış ve Volkan 1, 2 ve 3 Tuğla ve Kiremit Fabrikalarını kurmuştur. 1989 yılında Silivri Klassis Oteli'ni Türk ve dünya turizmine açarak sektördeki hizmetlerine devam etmiştir.
1994 yılında dünya golf şampiyonalarına ev sahipliği yapan Klassis Golf and Country Club'ı kurmuş, 1996 yılında ise İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olan Maxi Shopping City'yi açmış ve bir yıl sonra Tekirdağ şubesini hizmete sunmuştur. Halen Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak turizm ve sanayi sektöründe hizmet vermekte olup geçmişte bir dönem Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda da görev almıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Attila Szalai

Ali Düşenkalkar

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt