Son Konular

Ahmet Hamoğlu

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Sanayici ve Turizmci 1946'da Çorum'da doğdu. Orta öğrenimini Haydarpaşa Lisesi'nde tamamladıktan sonra iş hayatına tuğlacılık sektöründe başladı ve Volkan 1, 2 ve 3 Tuğla ve Kiremit Fabrikalarını kurdu. 1989'da Silivri Klassis Oteli'ni Türk ve dünya turizmine açtı. 1994'de Dünya golf şampiyonalarına ev sahipliği yapan Klassis Golf and Country Club'ı kurdu. 1996'da İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olan Maxi Shopping City'i ve bir yıl sonra Tekirdağ şubesini hizmete açtı. Hamoğlu, halen Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak turizm ve sanayi sektöründe hizmet vermekte olup bir dönem de BJK Yönetim Kurulunda görev almıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ahmet Hamoğlu, 1946 yılında Çorum'da doğmuştur. Haydarpaşa Lisesi'nde orta öğrenimini tamamladıktan sonra iş hayatına tuğlacılık sektöründe adım atmıştır. Volkan 1, 2 ve 3 Tuğla ve Kiremit Fabrikalarını kurarak sanayi sektöründe önemli bir yer edinmiştir. 1989 yılında Silivri Klassis Oteli'ni Türk ve dünya turizmine açmıştır. Turizm alanında önemli yatırımlar yapmaya devam eden Hamoğlu, 1994 yılında Dünya golf şampiyonalarına ev sahipliği yapan Klassis Golf and Country Club'ı hayata geçirmiştir.

İş dünyasındaki başarısını sürdüren Ahmet Hamoğlu, 1996 yılında İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi Maxi Shopping City'yi açmış, bir yıl sonra da Tekirdağ'da bir şube daha hizmete almıştır. Halen Hamoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak turizm ve sanayi sektöründe önemli hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, bir dönem Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu'nda görev almıştır.

Ahmet Hamoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır. Başarılı kariyeri ve iş hayatındaki yatırımlarıyla tanınan Hamoğlu, Türk iş dünyasına önemli katkılar sağlamış bir isimdir.

Al Gore

Andy Serkis

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt