Son Konular

Ahmet Fidan

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Unvan
Yrd. Doç. Dr.

Doğum Tarihi
1970

Ülke
Türkiye

1970 yılında Ordu'nun Akkuş ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Fatsa'da liseyi Ankarada bitirdikten sonra 1993 yılında İ. Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. 1996 yılında İ.Ü. İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Anabilimdalı'nda Yükseklisansını tamamladı. 2004 yılında ise M.U. Sosyal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programı'nda doktorasını tamamladı.
Fidan'ın bir çok kitabı makalesi ve yazıları bulunmaktadır. Bütün bilimsel ve Sosyal içerikli eserleri ve çalışmaları kendisine ait kişisel web sitesinde yayınlanmaktadır.
Ahmet FİDAN üç çocuk babasıdır.

Ahmet Fidan, 1970 yılında Ordu'nun Akkuş ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatına Fatsa'da başlayan Fidan, lise eğitimini ise Ankara'da tamamlamıştır. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuş, akabinde 1996 yılında aynı üniversitenin İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamlamıştır. 2004 yılında ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programı'nda doktora derecesini almıştır.

Fidan'ın çok sayıda kitabı, makalesi ve yazıları bulunmaktadır. Tüm bilimsel ve sosyal içerikli eserleri ve çalışmaları kişisel web sitesinde yayınlanmaktadır. Ayrıca Ahmet Fidan üç çocuk babasıdır.

Bu bilgiler ışığında Ahmet Fidan'ın akademik kariyeri ve aile hayatı hakkında genel bir bilgi edinebiliriz. Ahmet Fidan'ın çalışmalarının ve katkılarının devamını dileriz.

Ahmet Çavuşoğlu

Ahmet Burçin Yereli

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt