- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ahmet Bolay kimdir?
Bolat, akademisyen ve yönetici olarak çeşitli üniversitelerde ve şirketlerde çalıştı. Daha önce THY'de Strateji Geliştirme, Filo Planlama, Yatırım Yönetimi ve Ar-Ge'den sorumlu Başkan olarak 400'e yakın uçak satın alımı ile 150'ye yakın uçak kiralanmasının planlanması ve gerçekleştirilmesinde rolü oldu.
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
Bilal Ekşi (22 Eki 2016–)Türk Hava Yolları / CEOBilal Ekşi, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'sudur. Vikipedi
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ahmet Polat Kimdir?
Dr. Ahmet Bolat İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1984'te ABD'de Stanford Üniversitesi'nde Yöneylem Araştırması alanında yüksek lisansını, 1988'de University of Michigan'da Endüstri ve Operasyonlar Mühendisliği bölümünde doktorasını tamamladı.
Dr Ahmet Bolat nerelidir?
Dr. Bolat 1959 Konya doğumludur. Bolat iş hayatına 1981'de Yıldız Kalıp Şirketi'nde tasarım ve üretim mühendisi olarak başlamıştır. 1985 ve 1988 yılları arasında University of Michigan'da araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve yardımcı doçent görevlerinde bulunmuştur.
Mehmet kadaifçiler nereli?
Genel Müdür (Uçuş İşletme) Yardımcısı / Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi. 1963 yılı Konya doğumlu olan Mehmet KADAİFÇİLER, lisans eğitimini Hava Harp Okulu Uçak bölümünde tamamlayarak 1986 yılında mezun olmuştur.
Ahmet Bolat THY kimdir?
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Bolat iş hayatına 1981'de Yıldız Kalıp Şirketi'nde tasarım ve üretim mühendisi olarak başlamıştır. 1985 ve 1988 yılları arasında University of Michigan'da araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve yardımcı doçent görevlerinde bulunmuştur.
1980 yılında İstanbul'da doğan Ebubekir Akgül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2004 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi'nde insan kaynakları alanında yüksek lisansını tamamlamış olup, aynı üniversitede insan kaynakları alanında doktora öğrencisidir.
Temel Kotil (21 Eki 2016–)TUSAŞ / CEOTürk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ/TAI) Genel Müdürlüğü koltuğuna THY eski Genel Müdürü Temel Kotil oturdu.
Airporthaber sahibi kim?
Sefa İnan – Airporthaber baş yazarı – Airporthaber | LinkedIn.
THY Yönetim Kurulu toplantısı ne zaman?
Ortaklığımız Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 29 Mart 2022, Salı günü, saat 14:00'da Yeşilköy Mahallesi, Havaalanı Cad. No.3/1 Bakırköy/İstanbul adresindeki Genel Yönetim Binası VIP Toplantı Salonu'nda yapılmasına karar verilmiştir.
Ahmet Bolat Konyalı nereli?
Ahmet Bolat 1959'da Konya'da dünyaya geldi. Aslen Konyalı'dır. İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü başarı ile tamamladı.
Ömer Bolat aslen nereli?
30 Ağustos 1963 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk-orta-ticaret lisesi tahsilini İstanbul'da Yaptı. Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, uluslararası ekonomik ilişkiler bölümünden 1984 yılında mezun oldu.
Mehmet ilker Aycı kimdir nerelidir?
İstanbulİlker Aycı / Doğum yeri
Türk Hava Yolları şirketi kime ait?
24 Şubat 2017 yılında yayımlanan kararname ile devlete ait %49,12 oranındaki hissenin Türkiye Varlık Fonu'na devredilmesi kararlaştırılmıştır. Hisselerinin %50,88'i halka açıkken %<0,01'ı ise . C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yetkisindedir.
Türk Hava Yolları sahibi kim?