Son Konular

Ahmet Beyaz

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Ülke
Türkiye

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümü lisans, Yeditepe Üniversitesi Finansal Hukuk ve University of Illinois İşletme yüksek lisans mezunu olan Ahmet Beyaz, meslek hayatına 2001 yılında başladı.
Bankalar Yeminli Murakıplığı, Bankalar Yeminli Baş Murakıplığı görevlerinde bulundu.
Işık Sigorta, Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Asya Emeklilik'te Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Beyaz, 2011 yılında muhasebe, bütçe-finansal raporlama ve iştiraklerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bank Asya'ya katıldı.
Bir süre Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Üye olarak görev yapan Ahmet Beyaz, 2013 yılı Ocak ayından itibaren TMSF tarafından Bank Asya'ya el konulan Şubat 2015 tarihine kadar Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görevini sürdürdü.

Ahmet Beyaz, Türkiye'de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden lisans, Yeditepe Üniversitesi Finansal Hukuk ve University of Illinois İşletme bölümlerinden yüksek lisans dereceleri almıştır. 2001 yılında meslek hayatına başlayan Ahmet Beyaz, Bankalar Yeminli Murakıplığı ve Bankalar Yeminli Baş Murakıplığı gibi görevlerde bulunmuştur.

Ayrıca, Işık Sigorta, Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Asya Emeklilik gibi şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. 2011 yılında muhasebe, bütçe-finansal raporlama ve iştiraklerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bank Asya'ya katılmıştır. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Üye olarak görev yapmış, 2013 yılı Ocak ayından itibaren ise TMSF tarafından Bank Asya'ya el konulana kadar Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yapmıştır.

Arslan Bey

Ahmet Fidan

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt