Son Konular

Ahbap Vakfi kimin?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Ahbap Vakfı kimin?

Sanatçı Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği, yaklaşık 3 yıldır Türkiye'nin 70 şehrindeki 30 bin gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor. Haluk Levent'in yaklaşık 3 yıl önce platform adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen "Ahbap", yardım organizasyonlarıyla dikkati çekiyor.

Ahbap gönüllüsü ne yapar?

gruplaşma, tanışma, haberleşme işlevi gören platform. ahbap platformu, engelli vatandaşların rahatça oy kullanabilmesi için tüm illerde, engelli kişinin evi – oy kullanacağı sandık ve tabii ki eve geri dönüşü için, tamamen gönüllü olarak araç tahsis ediyor.

Ahbap ın amacı nedir?

Ahbap ın amacı nedir?
Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün …

Ahbap nerede?

Ahbap Derneği
Ahbap Platformu
Tür | Sivil Toplum Kuruluşu
Merkez | İstanbul-Levent Ahbap Derneği Genel Merkezi
Gönüllü | 13.000
Resmî site | ahbap.org

Aytül anlar kimdir?

Aytül Akal (d. 1952, İzmir), Türk yazar. Yazma uğraşını çocuk edebiyatı üzerine kurmuş bir edebiyatçıdır. Çocuk kitapları yayımlayan Uçanbalık Yayınları'nın kurucusudur.

Haluk Levent hangi vakfın başkanı?

Haluk Levent hangi vakfın başkanı?
Kızıl Ordu Korusu ile Türkiye'yi dolaşarak Cumhuriyet marşlarını seslendiren, AHBAP Derneği'nin kurucu başkanı ve ünlü sanatçı Haluk Levent, konserlerden elde edilen gelirin yarısını vakfa teslim etti.

Ahbap Dernegine nasil üye olunur?

Yeni Hesap Oluştur
- En az dört (4) karakter olmalıdır.
- Lütfen geçerli bir e-posta adresi giriniz.
- En az altı (6) karakter olmalıdır.
- Parolanız ile eşleşmelidir.

Ahbap nasıl üye olurum?

Kullanıcı, üye olurken mutlaka kendine ait mail adresi ile ve kendi adına üye olabilir. Kurumsal üyelikler bakımından ise mutlaka yetkili olduğunu gösterir vekaletname sunulması zorunludur. Kullanıcı, üyelik hesabında mutlaka doğru ve eksiksiz olarak bilgilerini girmekle ve bilgilerini güncel tutmakla yükümlüdür.

Ahbap neler yaptı?

Ahbap neler yaptı?
Ahbap, Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan, bir işbirliği hareketidir.

Ahbap nasıl ortaya çıkmıştır?

Beyzanur'un kanserle mücadelesinde ona destek olmaya çalışan Levent, o dönemlerde gitarıyla müzik yaparak tedavi için para toplamaya çalışıyordu. Ancak ne yazık ki Beyzanur kanserle verdiği mücadeleyi kazanamadı. Bu olay Levent'in içinde bir ukde olarak kaldı ve Ahbap Platformu'nun da bir nevi tohumları atıldı.

Ahbap a nasıl ulaşabilirim?

Ahbap Derneği olarak gıda kolisini en hızlı ve sağlam şekilde tarafınıza ulaştırmayı amaçlamaktayız. Bu süreçte kargodan kaynaklı sorunlarınızın çözümlerini öncelikle kargo şirketi ile sonrasında[email protected]ile çözebilirsiniz.

Ahbaptan nasıl yardım alabilirim?

Ahbaptan nasıl yardım alabilirim?
ahbap.org üzerinden yaptığınız başvurunuzun değerlendirilmesi için bazı bilgi ve belgelerin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir….Başvurunuza ait eksik veya hatalı belgeleri yükleyiniz.
- 2. Kimlik Fotoğrafı
- 3. Fakirlik Belgesi.
- SGK Hizmet Dökümü
- Yerleşim Yeri Belgesi.
- 6. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.
- 7. Taşınmaz Kaydı

Aytül Akal kaç yaşında?

70 yaşında (1952)Aytül Akal / Yaş

Aykut Akal kimdir?

Aytül Akal 1952 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. 1971 yılında İzmir Amerikan Kız Kolejinden mezun oldu. 1999 yılında uzaktan eğitimle Washington İnternational University'den mezun olmuştur. Aynı üniversitede Eğitim alanında yüksek lisans yaptı.

Ahbap a nasıl gönüllü olunur?

Ahbap a nasıl gönüllü olunur?
Ahbap Nasıl Olunur Ahbap Ortak Değerlerini kabul ederek, Şehir Ağ Çalışma Grubu tarafından belirlenen kriterlere göre Ahbap Platformu'na kabul edilen her gönüllü 'Ahbap' olarak adlandırılır. Bilgilendirme: "Üye" tanımı sadece Ahbap Derneği'nin yasal üyeleri için kullanılacaktır.

Ahbap Vakfı, sanatçı Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği adı altında faaliyet gösteren bir yardım kuruluşudur. Ahbap Derneği, Türkiye genelinde 70 şehirde bulunan 30 bin gönüllüsü ile ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaktadır.

Ahbap gönüllüleri, gruplaşma, tanışma ve haberleşme gibi işlevler gören bir platform olan Ahbap üzerinden çeşitli yardım organizasyonlarına katılarak ihtiyaç sahiplerine destek olmaktadır. Örneğin, Ahbap platformu engelli vatandaşların seçim günlerinde rahatça oy kullanabilmesi için araç tahsis ederek destek sağlamaktadır.

Ahbap Derneği'nin amacı, ihtiyaç sahibi kişilere her türlü yardımı ulaştırmak, toplumda yardımlaşma bilincini güçlendirmek, iyi insan ve iyi toplumun inşasına hizmet etmek, çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ağları oluşturmak gibi hedefler doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin kurucu başkanıdır. Dernek, geleceğe taşınmak üzere Anadolu kültürünü geliştirmek, dayanışma, paylaşım ve sevgi temelinde çalışarak değer sistemi oluşturmak için çaba harcamaktadır.

Ahbap Derneği'ne üye olmak için ahbap.org üzerinden başvuruda bulunabilir ve belirtilen şartları yerine getirebilirsiniz. Ayrıca Ahbap'a gönüllü olmak istiyorsanız, Ahbap Platformu'na kabul edilen kriterlere göre başvuruda bulunabilir ve gönüllü olarak destek sağlayabilirsiniz.

Eğer Ahbap Derneği'nden yardım almak istiyorsanız, ahbap.org üzerinden başvuru yaparken belirtilen belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde yüklemeniz gerekmektedir. Bu belgeler arasında kimlik fotoğrafı, fakirlik belgesi, SGK hizmet dökümü gibi bilgiler bulunmaktadır.

Ahbap Derneği ile iletişime geçmek için [email protected] adresi üzerinden kargo kaynaklı sorunların çözümü için iletişime geçebilirsiniz. Ahbap Derneği'nin merkezi İstanbul-Levent'te bulunmaktadır ve ayrıca ahbap.org adresinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

50 yasindan sonra nelere dikkat edilmeli?

AWS ile neler yapilabilir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt