Son Konular

Ağustos Öğretmen Atamaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 40 bin hoca alımını Ağustos ayının sonuna doğru gerçekleştirmiş olacaklarını bildirdi
Dinçer, önümüzdeki yıldan itibaren hoca alımlarında yeniden KPSS'nin olacağını belirterek, ''Ama KPSS'yi üç farklı birim halinde yapacağız Onlar da genel kültür, eğitim bilimleri ve bölge sınavı olacak Dolayısıyla önümüzdeki yıldan itibaren alacağımız öğretmenlerde alan sınavları üretilmiş olacak'' dedi *

Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in açıklamalarına göre, Ağustos ayının sonuna kadar 40 bin hoca alımı gerçekleştirilmiş olacak. Bunun yanı sıra Dinçer, önümüzdeki yıldan itibaren hoca alımlarında yeniden KPSS uygulanacağını duyurmuştur. Ancak bu sefer KPSS üç farklı birim halinde yapılacak: genel kültür, eğitim bilimleri ve bölge sınavı. Dolayısıyla önümüzdeki yıldan itibaren alınacak öğretmenler için alan sınavları da uygulanmış olacak. Bu değişikliklerle birlikte öğretmen atamalarında daha detaylı ve branşa özgü bir değerlendirme süreci oluşturulması hedeflenmektedir. Bu gelişmelerle beraber öğretmen adaylarının hazırlık sürecini daha alanında uzmanlaşmış bir şekilde sürdürmeleri önem kazanmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Özel Uğur Hastanesi Nerede

Güneş Yanığına Ne Yapmalı

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt