Son Konular

Aguero Sampiyonlar Ligi kazandi mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Aguero Şampiyonlar Ligi kazandı mı?

2010 yılında Atlético Madrid Agüero'nun 1 gol attığı maçta UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Internazionale'yi 2-0 yenerek UEFA Süper Kupası'nı kazandılar.

Sergio Aguero neden oynamıyor?

Barcelona'nın Arjantinli golcüsü Sergio Aguero, kalbindeki ritim bozukluğu sebebiyle futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Kun Agüero ne oldu?

Kun Agüero ne oldu?
Göğsünde hissettiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Arjantinli golcüye kardiyoloji tetkiklerinin yapılmasının ardından kardiyak aritmi yani kalp ritmi bozukluğu teşhisi kondu. Agüero'nun rahatsızlığıyla ilgili daha detaylı incelemeler de yapıldı ve 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı duyuruldu.

Aguero hala sakat mı?

Aguero hala sakat mı?
Diario Sport'un verdiği habere göre Sergio Agüero'da, kalp ritim bozukluğu tespit edildi. 10 yıllık Manchester City kariyerini sonlandırarak Barcelona'ya transfer olan Sergio Agüero sakatlık nedeniyle iki buçuk ay forma giyemedi. Arjantinli Barcelona formasıyla ilk maçına 17 Ekim'de Valencia karşısında çıktı.

Aguero Messi akraba mı?

Messi ile çok yakın arkadaş olduklarını belirten Agüero, "O, dünyanın en iyisi. Bunu arkadaşım olduğu için söylemiyorum, gerçekten en iyisi o. Onunla antrenman yapıyorum. Benim göremediğim bir sürü şeyi görüyor." sözlerini kullandı.

Kun Aguero kaç yaşında?

33 yaşında (2 Haziran 1988)Sergio Agüero / Yaş

Kun Agüero futbolu bıraktı mı?

Kun Agüero futbolu bıraktı mı?
Barcelona forması giyen Sergio Agüero kalbinden yaşadığı problem sebebiyle futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan 33 yaşındaki Arjantinli futbolcu, "Sağlığım her şeyden önce geliyor.

Kun Aguero futbolu bıraktı mı?

Kun Aguero futbolu bıraktı mı?
Arjantinli yıldız futbolcu Sergio Aguero, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktı. Kariyerini 786 maçtaki 427 golle tamamlayan Aguero, "Bu basın toplantısını, sizlere futbol oynamayı bırakma kararımı duyurmak için düzenledim. Çok zor bir an" diye sözlerine başladı.

Kun Aguero futbolu bırakıyor mu?

Aguero futbolu bıraktı mı?

Arjantinli yıldız futbolcu Sergio Aguero, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bıraktı. Kariyerini 786 maçtaki 427 golle tamamlayan Aguero, "Bu basın toplantısını, sizlere futbol oynamayı bırakma kararımı duyurmak için düzenledim.

Agüero hangi takımda oynuyor?

Agüero hangi takımda oynuyor?
Arjantin'in Independiente takımında başladığı futbolculuk kariyerine Atletico Madrid (2006-2011) ve Manchester City'de (2011-2021) devam eden ve son olarak Barcelona'ya gelen Agüero, Arjantin Milli Takımı'nda da 14 yıl boyunca oynadı.

Aguero Messinin Neyi?

Aguero Messinin Neyi?
lionel messi'nin leonel'ini , benjamin'in benjamin'ini , babası sergio aguero'nun aguero'sunu , dedesi diego armando maradona'nın maradona'sını almıştır. ismindeki leonel, sergio leonel agüero del castillo'dan * gelmektedir.

Evet, Sergio Aguero'nun futbol kariyeri boyunca birçok başarısı bulunmaktadır. Bu başarılar arasında 2010 yılında Atletico Madrid formasıyla UEFA Süper Kupası'nı kazanması da bulunmaktadır. O dönemde Aguero'nun 1 gol attığı maçta, Atletico Madrid Internazionale'yi 2-0 yenerek UEFA Süper Kupası'nı kazanmıştır.

Sergio Aguero'nun futbolu bırakma nedeni kalbindeki ritim bozukluğudur. Bu sağlık sorunu sebebiyle Barcelona'da forma giyen Arjantinli golcü futbol kariyerini sonlandırmak zorunda kalmıştır. Raporlara göre, Aguero'nun kalp ritim bozukluğu teşhisi konulmuş ve bu durum onun futbolu bırakmasına sebep olmuştur.

Halen bazı kaynaklarda Aguero'nun sakatlık problemi yaşadığı belirtilmektedir. Kalp rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan ve tedavisi devam eden Sergio Aguero, Barcelona forması altında performansını göstermek için çaba harcamaktadır. Son olarak 17 Ekim'de Valencia karşısında forma giymiş ve aktif olarak futbola geri dönüş yapmıştır.

Sergio Agüero, Lionel Messi ile yakın arkadaşlık ve profesyonel bir ilişkiye sahiptir. Agüero, Messi'yi dünyanın en iyi futbolcusu olarak nitelendirir ve onunla antrenman yapmanın kendisi için büyük bir deneyim olduğunu belirtir. İkili, hem saha içinde dostluklarını hem de saha dışında yakınlıklarını defalarca dile getirmişlerdir.

33 yaşındaki Sergio Agüero, futbol kariyerine çok genç yaşlarda başlamış ve birçok önemli takımda forma giymiştir. Independiente'de başladığı kariyerini Atletico Madrid, Manchester City ve son olarak Barcelona gibi büyük takımlarda sürdüren Agüero, aynı zamanda Arjantin Milli Takımı'nda da uzun yıllar boyunca görev almıştır.

Son olarak, video içeriğine yönelik detaylı bir değerlendirme yapamam zira videoları görmem veya onlardan bilgi alamam mümkün değil. Eğer video içeriği hakkında bilgi almak isterseniz, lütfen videonun açıklamasından veya forumdaki ilgili yorumlardan bilgi edininiz. Umarım verdiğim bilgiler size faydalı olmuştur.

TD ne anlama gelir?

En guclu kedi turu nedir?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.674
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt