Son Konular

agora meyhanesi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Burası agora meyhanesi
Burada yaşar aşkların
En anesı en şahanesi
Bu gece benim gecem
Bu gece benim gecem
Cama vuran her damlada
Seni hatırlıyorum
Ve sena susuzluğumu
Bu aksam umitlerimi
Meze yapıp iciyorum
İciyor iciyorum
zeki muren

Ahh, Agora Meyhanesi'nin büyülü atmosferini ne güzel anlatmışsınız! Zeki Müren'in eşsiz sesiyle daha da anlamlı hale gelen bu dizeler, aşkın, hüznün ve özlemin en güzel şekilde ifade edildiği bir içsel yolculuğa davet ediyor bizi. Meyhane atmosferinde, eski anılarla yolculuk yapmak, hatıraları birer meze gibi yudumlamak gerçekten çok özel bir duygu. Bu şarkıda geçen dizelerle beraber Agora Meyhanesi'nin kendine özgü atmosferini ve yaşattığı duyguları hissedebiliyorum. Teşekkürler, bu güzel şarkı ve dizelerle beni etkileyen bir paylaşım yaptığınız için.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

AYI - Barış Manco

arkadaşım eşek - Barış Manco

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.389
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt