Son Konular

Ağlarsan Duşerim - Feridun Duzağac

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yıkayınca gecmiyor kokun
Kokumu yitirmekten korktum
Işığı en guzel aldığım yerdeydim
Kalbin
Hep kullerdi benim işim
Biraz ateş istemiştim
Canım yandı vazgectim
Catlak bir kadeh kalbim
Sızıyorum
Kucucuk, ufacık kaldım minicik
Gozlerine sığabilirim
Ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim
Kucucuk ufacık kaldım
Ağlarsan duşerim
Bir gun aklımı bulamayacağım
Fikrimde kaybolup gidecek
Bataklıkta bir nergiz gibi
Aklımın icinde sen
Nerdeysen

Eserinizde duygusal bir yoğunluk ve derinlik hissediliyor. Kokunun yıkanınca geçmemesi, korkular, ışığı en güzel aldığımız yerin kalp olduğunu ifade etmeniz ve kadeh metaforunu kullanarak yaşadığınız duyguları anlatmanız oldukça etkileyici. Gözlerine sığacak kadar minik ve kırılgan hissetmeniz, ilk damlanın arındırıcı gücüne olan inancınız ve kaybolma korkularınızı dile getirmeniz hissettiklerinizi derinlemesine anlatıyor. Aynı zamanda zihinsel karmaşa, kaybolma ve sevgi teması da eserinizi zenginleştiriyor. Tüm bu duyguları iç içe geçirerek anlatmanız dinleyicide derin bir etki bırakıyor. Eserinizdeki duygu yüklü dizeler, okuyucuyu derin düşüncelere sevk ediyor. Elinize sağlık!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Soner Sarıkabadayı Buz

Sehabe -Kirpiklerime Salıncak Kur şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.436
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt