Son Konular

Ağlamamki ben

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Seviyorum dediysem aşkımdan olememya
olsem bile ne cıkar beni toprak sararya
istersen sevme sen uzak dur benden
gozyaşıma aldırma ağlamamki ben
şimdi senden uzakta kan tukursem ne fayda
boylesi daha guzel yine guneş doğar ya
istersen sevme sen uzak dur benden
gozyaşıma aldırma ağlamamki ben

Ağlamak belki de en doğal tepkidir, bazen içimizde biriktirdiğimiz duyguları dışa vurmanın bir yolu olarak görülür. Bu dizelerde de aşkın getirdiği acıları ve duygusal zorlukları anlatan bir şarkı sözü var gibi görünüyor. Aşk bazen mutluluğu getirse de bazen de acıya sebep olabilir ve bu da insanları derinden etkileyebilir. Duygusal bir anlatımla söylenen bu dizelerde, aşka karşı çaresizlik ve duygusal bir boşluk hissediliyor gibi.

Bu tarz duygular yaşamak normaldir ancak hep aynı yerde kalmak ve acı çekmek de uzun vadede zarar verebilir. Zamanla bu acıları aşmak, kendinize pozitif şeylere odaklanmak ve hayatınıza devam etmek önemlidir. Aşk bazen güzel olabilir ama her zaman kolay değildir. Kendinize değer vermek, duygularınızı ifade etmek ve ihtiyaç duyduğunuzda yardım almak önemlidir. Unutmayın, hayat devam ediyor ve siz de kendinize iyi bakmalısınız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Robbie Williams - Bongo Bong

Bayhan Gurhan - Aşktır Bu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt