Son Konular

Afterburner ne ise yarar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Afterburner ne işe yarar?

MSI Afterburner bir hız aşırtma programıdır. Genel olarak Ekran kartınıza yazılımsal olarak performansını arttırmak için kullanılır.
Afterburner zararlı mı?
Zararlı değildir düzgün kullanıldıkça ancak bazı durumlarda sistemin durmasına(mavi ekrana) neden olabiliyor.

Hysterese özelliği nedir?

Herhangi bir iktisadi değişkenin geçici bir şok sonrası başlangıç dengesine dönememesi durumu.
MSI Afterburner FPS göstergesi nasıl açılır?
Oyunlarda FPS nasıl öğrenilir?
- Afterburner ayarları altından İzleme sekmesine gelerek istediğiniz kısmı devreye alabilirsiniz.
- Riva Tuner Statistics Server (RTSS), ekrana değerleri yansıtan asıl yazılım.
- Afterburner ile %1 ve %0.1 FPS değerlerini görmek için Benchmark modunu açmanız gerekiyor.

Afterburner kart nedir?

ekran kartının performansını daha da artırmaya yarayan bir kart. işleme giren işin ürün olarak çıkma süresini kaliteden ödün vermeden kısaltan kart. render süresini kısaltıyor gpu'daki bazı iyileştirmeler ile.
Afterburner nasıl kurulur?
MSI Afterburner'ı nasıl indirilir ve yüklenir?
- Adım 1: Buraya tıklayarak MSI'ın resmî sitesinde bulunan Afterburner sayfasına gidin,
- Adım 2: Sayfayı en aşağıya kadar kaydırın,
- Adım 3: "MSI Afterburner"ın altında bulunan "DOWNLOAD" tuşuna tıklayın,
- Adım 4: İndirme bitince inen ".zip" dosyasını açın,

Afterburner Core Voltage nedir?

Core Voltage, çekirdeklere vereceğimiz voltaj seviyesini belirliyor. Temp Limit değeri GPU'nun çalışabileceği maksimum sıcaklığı değerini gösteriyor. Core Clock ve Memory Clock (özellikle Core Clock) frekans değerlerini artırdığımızda ise asıl hız aşırtma işlemi gerçekleşiyor diyebiliriz.
MSI Afterburner mem ne demek?
MSI Afterburner, bilgisayar performansına ilişkin kullanıcı kontrolünü artıran bir yazılımdır. Ekran kartı donanımını hedef alan program, önce donanımı tanır, ardından en güvenli overclock seviyesi hakkında bilgi verir.

Histerezis ayarı ne demek?

Histerezis, esasında termometreyi oluşturan malzemenin sıcağa maruz kaldığında kendisini toparlamasının ölçütüdür. Kalibrasyon yapılırken doğruluk, müşteri talebi ve maliyet unsurları göz önünde bulundurulmalıdır.
FPS göstergesi nasıl açılır?
Windows + G tuşlarına basarak Game Bar'ı açın. Açılan panelden Performans kutucuğunu bulun. Soldaki menüden FPS sekmesine tıklayın. Sağdaki ekrandan Erişim İste butonuna basın.

FPS ye nasıl bakılır?

FPS nasıl ölçülür?
- Adım #1: FRAPS programını indirin ve kurun.
- Adım #2: Programı kurduktan sonra açın ve üst tarafta gördüğünüz FPS kısmına tıklayın.
- Adım #3: Ekranın sağ kısmında bulunan Overlay Corner kısmından FPS değerinin nerede gözükmesini istediğinizi seçin.
Apple Afterburner ne?
Apple Afterburner, film ve video sektöründe çalışan profesyonellerin yararlandığı Apple ProRes ve ProRes RAW iş akışlarını iyileştirmek amacıyla oluşturulan, Mac Pro (2019) modeline ait bir hızlandırma kartıdır.

Bilgisayar overclock nasıl yapılır?

CPU'ya overclock nasıl yapılır?
- Adım #1: İndirdiğiniz programdan işlemci sıcaklığınızı ve çekirdek sıcaklığını kontrol edin.
- Adım #2: Stres testlerini uygulayın.
- Adım #3: Bilgisayarı yeniden başlatın ve BIOS'u açın.
- Adım #4: Genelde "advanced" kısmında olan anakart BIOS ayarları kısmına geçin.
Ekran kartı fan hızını arttırmak zarar verir mi?
Fan hızı ile kazancı etkilemez. Kart ısısı ile alakalı bir durum sadece.

Lam manasi nedir?

Ilgar anlami ne demek?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt