Son Konular

Adnan Görür

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Unvan
Prof. Dr.

Doğum Tarihi
1961

Ülke
Türkiye

1961 yılında Hatay'ın Erzin ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Erzin'de tamamlayan Adnan Görür,1983 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.
Yüksek Lisans eğitimini 1987 yılında Uludağ Üniversitesi'nde, doktora eğitimini ise 1992 yılında Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı.
1983-1987 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde araştırma görevlisi, 1987-1992 yıllarında öğretim görevlisi 1992-1995 yıllarında yardımcı doçent olarak görev yaptı.
1992-1993 Eğitim Öğretim yılında doktora sonrası araştırma yapmak üzere İngiltere'ye giden Görür, 1995 yılında Niğde Üniversitesi'nde göreve başladı. Aynı yıl Doçent, 2005 yılında Profesör oldu. Mikrodalgalar alanında 60 tan fazla uluslararası bilimsel eseri bulunan Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi'nde Rektör olarak görev yapmaktadır.

Adnan Görür, 1961 yılında Hatay'ın Erzin ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Erzin'de tamamlamıştır. 1983 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini 1987 yılında Uludağ Üniversitesi'nde, doktora eğitimini ise 1992 yılında Erciyes Üniversitesi'nde tamamlamıştır.
Eğitim kariyerine araştırma görevlisi olarak başlayan Görür, daha sonra öğretim görevlisi ve yardımcı doçent olarak görev almıştır. 1992-1993 Eğitim Öğretim yılında doktora sonrası araştırma yapmak üzere İngiltere'ye gitmiştir. 1995 yılında Niğde Üniversitesi'nde göreve başlamış, aynı yıl doçent unvanını almış ve 2005 yılında profesör unvanını kazanmıştır.
Mikrodalgalar alanında 60'tan fazla uluslararası bilimsel eseri bulunan Prof. Dr. Adnan Görür, halen Niğde Üniversitesi'nde Rektör olarak görev yapmaktadır.

Arzu Kara

Adem Dalgıç

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt