Son Konular

Adnan Çiçek

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Unvan
Belediye Başkanı

Doğum Tarihi
1964

Ülke
Türkiye

1964 yılında Niksar'da doğdu. İlkokulu Niksar'da, ortaokul ve liseyi Tokat'ta okudu. 1979 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Lisesinden, 1984 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu.
1984-1987 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Tarımsal İşletmecilik alanında Yüksek Lisans, 1987-1990 yılları arasında aynı enstitüde Tarımsal Üretim Ekonomisi alanında Doktora yaptı. Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 1991 yılında Yardımcı Doçent, 1997 yılında Doçent oldu. Gaziosmanpaşa Üniversitesinde yirmi yıllık dönemde Ekonomi, Proje hazırlama ve Değerlendirme, İşletmecilik, Finansman, Türkiye Ekonomisi vb. dersleri okuttu.
DPT, TÜBİTAK, İCARDA, Sanayi Bakanlığı TŞFAŞ gibi birçok kurum ile ortak proje çalışmalarına katıldı. 50'nin üzerinde yayınlanmış eseri ile Proje Hazırlama ve Değerlendirme, Araştırma ve Örnekleme Yöntemleri üzerine iki adet kitabı bulunmaktadır.
İngilizce bilmekte olup, Evli ve iki çocuk babasıdır.

Adnan Çiçek, 1964 yılında Niksar'da doğmuş ve eğitim hayatına Tokat'ta devam etmiştir. Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1984 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisansını Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Tarımsal İşletmecilik alanında, doktorasını ise aynı enstitüde Tarımsal Üretim Ekonomisi alanında yapmıştır. 1991 yılında Yardımcı Doçent unvanını alarak akademik kariyerine başlamış, 1997 yılında Doçent olmuştur. Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde çeşitli ekonomi dersleri vermiş ve Türkiye Ekonomisi üzerine önemli çalışmalar yapmıştır. Ayrıca DPT, TÜBİTAK, İCARDA, Sanayi Bakanlığı TŞFAŞ gibi kurumlarla ortak projelerde yer almış ve 50'den fazla yayınlanmış eseri ile bilimsel katkı sağlamıştır. Ayrıca İngilizce bilen ve evli olan Adnan Çiçek, 2 çocuk babasıdır. Şu anda Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Ayta Sözeri

Ali Yılmaz

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt