- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
ADM sahibi kim?
ADM Elektrik Dağıtım Şirketi Sahibi Kimdir? ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu'dur.
Aydem ne iş yapıyor?
Aydem Enerji olarak, Türkiye'de enerji sektöründe ezberleri yıkan yaklaşımımız ve ilkleri hayata geçirme azmimizle elektrik üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyet gösteriyoruz.
Ahmet Bayramoğlu Kimdir?
ADM'nin de başında sektörün çok deneyimli bir ismi var; Ahmet Bayramoğlu… Denizlili, İTÜ Elektrik Mühendisliği'nden mezun… Yüksek lisansı Marmara Üniversitesi Uluslararası Ekonomi'den…
Aydem yenilenebilir Enerji a ş kimin?
Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı, Denizli'de Aydem Enerji'nin ilk şirketi olan Elsan Elektrik'i kurdu. Denizli'deki mermer rezervlerini değerlendirerek yurtiçi ve yurtdışında pazarlanması amacıyla Tümaş Mermer kuruldu. Aydem Enerji kuruldu.
Aydem elektrik özel mi?
EPDK Başkanı Hasan Köktaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, AYDEM'in Türkiye'nin elektrik dağıtım lisansı alan ilk özel sektör şirketi olduğunu vurgularken, Aydın Denizli ve Muğla şehirlerinin dağıtım şebekesinin özel sektöre devrine yönelik sürecin başlangıcının 17 yıl kadar öncesine kadar dayandığını söyledi.
Aydem nasıl bir firma?
Türkiye'nin öncü enerji şirketi olarak, ülkemizin sürdürülebilir geleceği için çalışırken yenilenebilir enerjiyi odağımıza alıyor; hidroelektrik, rüzgar, jeotermal ve biyogaz kaynaklarından enerji üretiyoruz. Hayata geçirdiğimiz pek çok ilkle geleceğe iz bırakıyor, enerji sektöründeki ezberleri yıkıyoruz.
Aydem ne Uretiyor?
Türkiye'nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji, 40 yıldır elektrik enerjisinin üretimi, dağıtımı ve satışı alanında faaliyet gösteriyor.
Gonca Saldanlı kimdir?
Enerji sektörünün devlerinden Bereket Enerji Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı'nın gelini Gonca Saldanlı, Labada Gurme ismindeki restoranıyla hizmet sektöründe. Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı üzerinde hizmete giren Labada Gurme için dün bir açılış kokteyli düzenlendi.
Aydem Genel Müdürü kim?
Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğü'ne Serdar Marangoz Atandı En son Aydem Holding bünyesinde Aydem Enerji Ticaret Grup Başkanı olarak görev alan Serdar Marangoz, Aydem Perakende ve Gediz Perakende şirketlerimizin Genel Müdürlük görevini devraldı.