- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Adler schüssler tuzları nasıl kullanılır?
SCHÜSSLER MİNERAL TUZLARI NASIL KULLANILIR -Çoklu tablet kullanımlarında günlük tablet miktarı 2-3 sefere bölünmek suretiyle az suda eritilip ,ağızda bir süre (1 dk kadar bekletilip) yutulabilir. -Laktoz duyarlılığı olan hastalar suda eritip ağızda bir süre (1 dk kadar) bekledikten sonra tükürebilirler.
Schüssler tuzları ne için kullanılır?
Schüssler hücre tuzları ,vücudumuzun sağlıklı işleyişi için son derece gerekli olan ve eksiklikleri çeşitli akut ve kronik rahatsızlıklara sebep olan mineral tuzları olup maddesel ve enerjik boyutlarıyla hücreleri yenileyen homeopatik potenslerde hazırlanmış özel bioregulatör ilaçlardır.
Schüssler tuzları kaç tane?
Dr. Schüssler terapisini, vücudumuzda gerekli fonksiyonları yerine getirdiği ve birçok farklı hastalıkta kür görevi gördüğü fonksiyonel maddeler olarak adlandırdığı toplam 12 mineral tuzun üzerine temellendirmiştir.
Silicea D12 nedir?
Schüssler hücre tuzu Silicea D12, çok yönlü görevleri arasında, bağ doku oluşumunu da içerir. Aynı zamanda, bağ dokuları arındırır ve birikintilerin yok edilmesini sağlar. Bu tür birikintiler örneğin urik asit kristalleri, morluklar, irin vb. olabilir, fakat aynı zamanda kıymıklar gibi daha küçük cisimler de olabilir.
Kalsiyum Fluoratum nedir?
kalsiyum fluoratum, bağ dokusu, bağ ve tendonların elastikiyetini yükseltmesi yanı sıra, kemiklerin ve dişlerin sıkılığını artırır. varis destekleyici tedavinin yanı sıra, kas ve bağ yaralanmaları ve suşları için uygundur. kırıklar ve osteoporoz tedavisinde de yardımcıdır.
Kalium Chloratum d6 nedir?
Kalium Chloratum: Alerjide en önemli destek mineralidir. Ağız içi benzeri mukozaların tuzudur. Bronşit, gastrit, kolit ve sistit gibi mukoza problemlerine iyi gelir.
NR 11 Silicea d12 nedir?
Bedensel,ruhsal ve zihinsel düzeyde etkilidir. Hücre ve dokulara Truva atı gibi girip, blokajları ortadan kaldırır. Böylelikle gıdalardan gerekli minerali almanızı sağlar. Saç, cilt ve tırnakların ana mineral tuzudur.
NR 3 Ferrum Phosphoricum d12 nedir?
Bağışıklık sisteminin ilk yardım tuzudur. Tüm enfeksiyonların erken evresinde etkilidir. Soğuk algınlığı, grip, yara, sıyrık, kesik, güneş yanığı ve yanıklar gibi… Demir metabolizmasını düzenlemeye yardımcıdır.
NR 2 Calcium Phosphoricum nedir?
Dr.Schüssler Tuzları Nr:2 | Calcium Phosphoricum | 400 Tablet Gıda Takviyesi Ürün Açıklaması Ana prensip: Stabilite Eksikliğin fark edileceği temel özellikler ve alanlar Anemik durumların ve ağır hastalıklar sonrası toparlama döneminin ana ilacıdır. Her türlü hücrenin yapım ve fonksiyon mineralidir.