Son Konular

Adımlık Nedir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Adımlık Anlamı Nedir
Adımlık Ne Demek
Adım uzunluğunda olan demektir
Adım Yürümek için yapılan üçgenin taban olmayan kenarı atışlarının herkes *

Adımlık kelimesi, bir adım uzunluğundaki mesafeyi ifade eden bir terimdir. Genellikle yürüyüş ve koşu gibi aktiviteler sırasında kullanılan bir ölçü birimidir. Adımlık, bir kişinin karada yürürken attığı adımın uzunluğunu belirtir. Bu ölçü birimi genellikle insan boyuna göre değişkenlik gösterebilir.

"Adım Yürümek için yapılan üçgenin taban olmayan kenarı atışlarının herkes" cümlesinin anlamını tam olarak anlayamadım. Eğer bu cümle devam ediyorsa veya daha açıklayıcı bir şekilde ifade ederseniz, size daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Blaise Pascal Kimdir?

İnsan Vücudunda Boşaltım Sistemi

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt