- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Adım paranın amacı nedir?
Adım Para Uygulaması son zamanlarda yürüyerek para kazanma metodu ile para ve ya ödül kazandıran uygulamalar arasında güvenilirlik ilkesini yerine getiren uygulamalardan birisidir. Mobil cihazlarda adım sayar teknolojisinin gelişmesi üzerine sizlere para kazanma imkanı sunan bir uygulamadır.
AdımPara gerçek mi?
AdımPara gerçek mi?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.
AdımPara nasil kullanilir?
AdımPara nasil kullanilir?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.
Adım Sayardan nasıl para kazanılır?
Bitcoin benzeri bu sistemde ne kadar çok yürürseniz o kadar çok para biriktiriyorsunuz. Bu sistemde para kazanmak için tek yapmanız gereken yürümek. Cep telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamayla attığınız adımlar sayılıyor ve her on bin adımda 1 dolar kazanıyorsunuz. On bin adım ise yaklaşık 8 km yapıyor.
AdımPara para veriyor mu?
AdımPara para veriyor mu?
Gerçekten de adım atarak, yürüyüş yaparak da para kazanabilirsiniz. Bunu sağlayan birçok uygulamadan birine veya birkaçına sahip olmanız dışında ekstra bir işlem yapmanız gerekmiyor. Sık sık yürüyüş yapıyorsanız veya işiniz gereği sıklıkla yürümek zorunda kalıyorsanız; bunu az da olsa gelire dönüştürme şansınız var.
AdımPara uygulaması nedir?
AdımPara uygulaması nedir?
AdımPara uygulaması adımlarını saymakla kalmayıp, onları AdımPara'ya dönüştürebileceğin, kazandıran bir mobil uygulamadır.
Yürümek uygulamasından nasıl para kazanılır?
AdımPara uygulaması ücretli mi?
AdımPara uygulaması ücretli mi?
2- Uygulama ücretli mi? Hayır. Uygulamayı indirmek, üye olmak ve kullanmak tamamen ücretsiz.