Son Konular

Addax markasi kime ait?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Addax markası kime ait?

eskişehir'de iki eylül caddesi üzerinde bulunan çok popüler, çok ucuz mağaza. mango önünde sigara içen erkek grubu eskişehir'de addax önünde sigara içen erkek grubuna dönüşmüştür.

Addax mağazası hangi şehirlerde var?

1. Kadınlara yönelik bir giyim mağazası zinciri. Merkezinin eskişehir olduğunu duymuştum ancak sitesinde ticari merkez olarak bilecik'i göstermişler.
Addax nasıl bir marka?
Addax Ürünleri Alt giyim, üst giyim, dış giyim ve aksesuar alanlarında ürünlerini kategorileştiren marka, bir kadının gardırobunda bulunması gereken tüm ürünleri en kaliteli ve en trend şekilde tasarlayarak tüketici beğenisine sunmaktadır.

Kaç tl üzeri kargo bedava Addax?

Addax kategorileri üzerinden seçtiğiniz ve satın aldığınız ürünleri 14 gün içinde ücretsiz olarak iade edebilir, 100 TL üzeri ücretsiz kargo avantajından faydalanabilirsiniz. Bunun dışında markanın sürekli olarak alışveriş yaptığı kullanıcıları için geliştirdiği Addax Premium hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Addax kurumsal mi?

KURUMSAL / HAKKIMIZDA www.addax.com.tr üyelerine özel fiyatlar sunarak, ayrıcalıklı alışveriş deneyimini yaşatan özel bir alışveriş sitesidir. Kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ön plana taşıyarak, müşteri istekleri doğrultusunda kendini yenilemeye devam etmektedir.
Addax açılımı nedir?
Addaks (Addax nasomaculatus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasından Büyük Sahra'da yaşayan bir antilop türü.

Addax Ankara şubeleri nerelerde var?

Ankarada addax nerelerde var! İşte Yeni Trend Kadın Giyim Modası Addax Ankara Mağazaları

Addax bayilik veriyor mu?

Addax Giyim Hakkında Kısa Bilgi Orijinal ürün satmaya özen gösteren firma, kaliteli olarak ürün üretmeye çalışıyor. En iyi müşteri deneyimini sunmak adına çalışmalar yapan bu mağazanın bayilik alımı da bulunuyor.
Addax kız mağazası mı?
Kadın hazır giyim ürünleri üreten Addax yenilikçi moda anlayışını kendi özgün çizgisiyle birleştirir. Her sene trenlere uygun şekilde üretilen ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken giyim ürünlerini karşınıza çıkmaya devam eder. Tasarımları ile şıklık, kalite ve rahatlık vaat eder.

Trendyol kaç tl ve üzeri kargo bedava?

Trendyol elite üye programındaysan tüm 60 TL ve üzeri alışverişlerde kargon bedava!

Addax indirim kuponu nasıl kullanılır?

150 TL ve üzeri alışverişiniz için 10 TL indirim sağlayacak kuponu kullanmak için "kodu aç" butonuna tıklamanız yeterli! Addax indirim kodunu alt giyim, üst giyim, dış giyim, aksesuarlar ve kombin alışverişlerinde kullanabilirsin.
Addax kargo ne zaman gelir?
Siparişim ne zaman kargoya verilir? Siparişiniz onaylandıktan sonra 5 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Haftasonu ve resmi tatil günleri hariçtir.

Addax bayiliği nasıl alınır?

BAYİLİK BAŞVURU FORMU
- Adım 1Bayilik Formu Bilgilendirme.
- Adım 2Kişisel Bilgiler.
- Adım 3Ticari Bilgiler.
- Adım 4Mağaza Bilgileri.
- Adım 5Yatırım Bilgileri.
- Adım 6Sözleşme Onayı

Ankara Addax hangi avm'lerde var?

Ankamall da neler var?
ABDULLAH KİĞILI. Erkek Giyim. 0(312) 541 21 00-02.

Draxler nereli?

Massimo Dutti italyan markasi mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt