- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Actis şirketi kimin?
LİMAK HOLDİNG Haberleri ANKARA (AA) – Limak Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Limak Yatırım, Uluğ Enerji Dağıtım ve Perakende Hizmetleri AŞ'nin Actis'e satıldığını duyurdu.
Actis Capital sahibi kimdir?
Actis, 2004 yılında , İngiltere'nin kalkınma finansmanı kurumu olan CDC Group'un bir yan kuruluşu olarak , firmanın ` hissesinin CDC yöneticilerine ve personeline toplam 373.000 £ karşılığında satılmasıyla kuruldu.
Actis'in, dünya çapında farklı ülkelerde 18 ofisi bulunuyor. Kuruluşundan itibaren yatırımcılarından 24 milyar dolar büyüklüğünde fon katılımı sağlayan Actis, 40 milyonun üzerinde insana hizmet sağlıyor ve şirketin enerji sektöründe 24 gigavatın üzerinde kurulu kapasitesi bulunuyor.
Uludağ Elektrik sahibi kim?
Limak Yatırım, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş ve Limak Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş'nin (Uludağ Elektrik Şirketleri) tek hissedarı Uluğ Enerji'nin İngiliz Yatırım Fonu Actis'e devri için hisse satış sözleşmesi imzaladı.
Uluğ Enerji satıldı mı?
Limak Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Limak Yatırım, Uluğ Enerji Dağıtım ve Perakende Hizmetleri A.Ş.'nin Actis'e satıldığını duyurdu.
Limak Holding sahibi kim?
Nihat Özdemir, Limak Holding'in Sezai Bacaksız ile kurucu ortağıdır. 1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Uludağ Elektrik kime satildi?
Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, 01.09.2010 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Limak Holding bünyesinde hizmetlerine başlamıştır.
Limak kaç paraya satıldı?
Cengiz-Limak-Kolin (CLK) konsorsiyumu (CLK) aralık 2012'de yapılan Türkiye'nin en büyük elektrik dağıtım bölgesi Boğaziçi Elektrik ihalesini 1 milyar 960 milyon dolarla almıştı. CLK ortakları, dağıtım özelleştirmelerinin ilk ihalelerinde Uludağ Elektrik Dağıtım'ı yüzde 33'er payla bölüşerek, 940 milyon dolara aldı.
Uedas kime satildi?
Nihat Özdemir eşi kimdir?
Gülseren ÖzdemirNihat Özdemir / Eşi (e.?–2016)
Ebru Özdemir evli mi?
2008 yılında Murat Kışlalı ile evlendi.
Uedaş kime ait?
01.09.2010 tarihi itibariyle özelleştirilmesi tamamlanan Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, Limak Holding bünyesinde çalışmalarına başlamıştır. 01.04.2022 tarihinden itibaren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ'nin tüm hakları ACTIS firmasına devredilmiştir.