Son Konular

Acilmayan iPhone bilgileri nasil alirim?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Açılmayan iPhone bilgileri nasıl alırım?

Açılmayan iPhone'dan Fotoğrafları Alın İTunes Yedekleme'den
- 1 Adım.Programı Başlat.
- 2 Adım.Bir sonraki pencerede, verileri kurtarmak istediğiniz tam iTunes yedeklemesini seçin ve "İleri" ye tıklayın.
- 3 Adım.Kurtarmak istediğiniz veri türü olarak "Fotoğraflar"ı seçin ve ardından "Tara"ya tıklayın.

iPhone yedeklenen fotoğraflar nasıl geri yüklenir?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı bir yedeklemeden geri yükleme
- Aygıtınızı açın.
- Uygulamalar ve Veriler ekranını görene kadar ekrandaki ayarlama adımlarını izleyin ve ardından iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle seçeneğine dokunun.
- Apple Kimliğiniz ile iCloud'a giriş yapın.
- Bir yedekleme seçin.

iPhone ekranı kırıldı içindekileri nasıl alırım?

iPhone ekranı kırıldı içindekileri nasıl alırım?
iPhone markalı cihazlarınızın ekranı kırıldığında telefon sıfırlanmadan yani verileriniz silinmeden ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz. Yedekleme yaptı iseniz eğer ve bilgisayarınızda ITUNES eş zamanlanmış ise ITUNES üzerinden veya APPLE hesabınıza giriş yaparak da verilere ulaşabilirsiniz.

Kırılan iPhone nasıl açılır?

Kırılan iPhone nasıl açılır?
Bölüm 4: Nasıl iCloud üzerinden kırık ekran ile iPhone kilidini açmak için. Apple Kimliğiniz ve parolanızla iCloud'a giriş yapın, bulun ve bulun "IPhone'umu Bul"ve açın. Fareyi "Tüm Cihazlar"tıklayın ve listeden iPhone'unuzu seçin. Ekranı bozuk iPhone'unuzun kilidini açmak için"Iphone'u temizle"parolayı kaldırmak için.

iPhone ekran değişimi bilgiler gider mi?

Ekran veya ön cam değişimi yaptıracağım bilgilerim silinir mi? -Hayır. Ekran veya cam değişimi sırasında veri kaybı yaşanmaz.

iPhone 6 donma sorunu nasıl çözülür?

iPhone, iPad uygulaması donma, çökme veya beklenmedik şekilde kapanma sorunu çözme yöntemleri:
- iPhone'u yeniden başlatın.
- Fabrika ayarlarına geri döndürün.
- iTunes ile iPhone'u geri yükleyin.
- Uygulamadan zorla çıkın ve yeniden başlatın.
- iOS'i güncelleyin.
- Uygulamayı güncelleyin.
- Uygulamayı silin ve yeniden yükleyin.

Açılmayan iPhone'dan verileri kurtarmak için iTunes yedeklemesini kullanabilirsiniz. Adım adım bu işlemi gerçekleştirmek mümkündür. Açılmayan iPhone'dan fotoğrafları almak için önerilen adımlar şunlardır:

1. Programı başlatın.
2. Bir sonraki pencerede, verileri kurtarmak istediğiniz tam iTunes yedeklemesini seçin ve "İleri"ye tıklayın.
3. Kurtarmak istediğiniz veri türü olarak "Fotoğraflar"ı seçin ve ardından "Tara"ya tıklayın.

iPhone yedeklenen fotoğrafları geri yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Aygıtınızı açın.
2. Uygulamalar ve Veriler ekranını görene kadar ekrandaki ayarlama adımlarını izleyin ve ardından iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle seçeneğine dokunun.
3. Apple Kimliğiniz ile iCloud'a giriş yapın.
4. Bir yedekleme seçin.

iPhone ekranı kırıldığında içindekileri almak için ekran değişimi yaptırabilirsiniz. Verilerinizin silinmemesi için önceden yedekleme yapmanız önerilir. ITUNES veya APPLE hesabınız üzerinden verilerinize erişebilirsiniz.

Kırılan iPhone'yu açmak için ise iCloud kullanabilirsiniz. Apple Kimliğiniz ve parolanızla iCloud'a giriş yaparak, "iPhone'umu Bul" seçeneğinden kırık iPhone'un kilidini açabilirsiniz.

iPhone ekran değişimi sırasında bilgileriniz silinmez, bu işlem veri kaybına yol açmaz.

iPhone 6'da donma sorunu yaşarsanız aşağıdaki çözüm yöntemlerini deneyebilirsiniz:
- iPhone'u yeniden başlatın.
- Fabrika ayarlarına geri döndürün.
- iTunes ile iPhone'u geri yükleyin.
- Uygulamadan zorla çıkın ve yeniden başlatın.
- iOS'i güncelleyin.
- Uygulamayı güncelleyin.
- Uygulamayı silin ve yeniden yükleyin.

Google Merchant feed nedir?

Hercai meneksesi mevsimlik mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye